Kategorilista: Läppar

Kat Von D Beauty har landat i Sverige!

IMG_0624

Äntligen har Kat Von D Beauty landat i Sverige – som jag har längtat!
Kat Von D’s sminkprodukter har hypats om och om igen på bloggar, YouTube och Instagram under de senaste åren och sedan i tisdags kan alltså vi i Sverige äntligen få tag i flera av produkterna också! 

Dessvärre så säljs produkterna endast på Sephora så för oss som inte bor i en stad där Sephora finns är det väl kanske fortfarande inte helt enkelt att få tag i produkterna men ändå – det är betydligt enklare än innan i alla fall! ;)

Jag var i Stockholm i onsdags och var självklart då tvungen att springa in på Sephora och kika lite! Det slutade med att jag köpte två produkter och sedan fick jag två minisar på köpet – woop!

IMG_0626 IMG_0633

Det första jag köpte var Shade + Light Face Contour Palette – en palett med 3 highlight/puder-färger och 3 contour-färger.

Contouring-trenden har hållt i sig länge och somliga börjar nog tröttna lite men personligen så älskar jag contouring och gör aldrig en sminkning utan det! Jag har hört mycket bra om den här paletten så den var ett måste!

Pris: 470 kronor

IMG_0643 IMG_0677

Lucid, Lyric, Levitation, Sombre, Shadowplay & Subconcious.IMG_0655

En av produkterna jag fick med mig på köpet var det här lilla läppstiftet.
Det är Studded Kiss Lipstick i färgen Underage Red.
Supersnygg!

Pris: 215 kronor för full storlek.

IMG_0658

Jag köpte även med mig en annan läpprodukt hem.
Det är Everlasting Liquid Lipstick i den superhypade färgen Lolita.
En brunrosa färg – ni vet den där typiska 90-talsfärgen som är så trendig nu?
Jag älskar det! Och jag tycker själv att jag passar väldigt bra i det också… ;D

Pris: 215 kronor

IMG_0691

Studded Kiss Lipstick i Underage Red och Everlasting Liquid Lipstick i Lolita. IMG_0675

IMG_0699

Sist men inte minst så fick jag en liten Tattoo Liner i färgen Trooper med mig på köpet också!

Det här var en produkt jag hade planerat att köpa så att få med den gratis var ju helt perfekt. Det är en vattenfast eyeliner med en tunn spets att måla med som enligt många ska vara amazeballs! Upp till bevis om jag också tycker det…

Pris: 215 kronor för full storlek.

Har någon av er testat något från Kat Von D Beauty?

LOTD: MAC Retro Matte Liquid Lip Colour – Personal Statement

IMG_9327IMG_9325

MAC släppte nyligen Retro Matte Liquid Lip Colour som är deras version av de trendiga flytande läppstiften. Jag har kommit på att jag inte är så himla förtjust i flytande läppstift som jag har trott, åtminstone inte de som torkar matt! Tycker de flesta helt enkelt känns alldeles för torra på läpparna så föredrar matta läppstift.

Hur som helst – fina är de ju ändå och här ser ni färgen Personal Statement som är en riktig in your face-rosa!

Retro Matte Liquid Lip Colour finns att köpa på bl.a. Kicks och maccosmetics.se för 245 kronor/styck – just den här nyansen verkar dock endast finnas på MAC’s hemsida (och förmodligen i butiker som säljer MAC!).IMG_9117IMG_9121

LOTD: MAC Vamplify What’s Going On?

IMG_9330 IMG_9332IMG_9107IMG_9114MAC beskriver sina Vamplify-läppglans som deras mest intensiva någonsin och visst är de intensiva – och så fina!
Här är färgen What’s Going On?, en otroligt vacker mörk rosa färg med blålila skiftningar. Piggar verkligen upp i mörkret!

Har ni testat Vamplify-serien?
Jag har bara testat den här färgen hittills men skulle gärna vilja testa fler, extra sugen är jag på Spanking Haute!

MAC Vamplify-läppglansen finns att köpa på maccosmetics.se och kostar 220 kronor/styck.

*jag har fått den här produkten av en vän, har alltså inte betalat för den själv men skriver som alltid mina ärliga åsikter om produkten.

NABLA Cosmetics – Godbitar ur ordinarie sortimentet!

IMG_9345

I det fantastiska paketet jag fick hem från NABLA fanns ju inte bara produkter från deras Artika-kollektion utan även en hel del smått och gott från deras ordinarie sortiment. Dessa godbitar tänkte jag att vi skulle ta en närmare titt på idag!

IMG_9461

Jag fick ytterligare sex ögonskuggor samt en palett med plats för 12 ögonskuggor, tre krämskuggor, ett läppstift, två ögonpennor samt två ögonbrynspennor.
IMG_9481

Skuggorna har samma kvalité som de från Artika-kollektionen. De är pigmenterade och krämiga och otroligt fina!
De två första färgerna, de som är ljusare, är duokroma och skiftar i färg – superfina! Sedan har vi tre läckra metalliska färger samt en matt varm brun färg.IMG_9527

Zoe, Madreperla, Entropy, Rust, Grenadine & Petra.

IMG_9476Krämögonskuggorna kommer i samma snygga förpackning och har samma formula som de från Artika-kollektionen.
Jag fick med en vacker, skimrig champagne färg samt två färger som är mer matta – en brun och en som drar mer åt lila.
Fina allihopa, men min favorit är definitivt skimriga Christine som just nu finns att köpa på hemsidan med 15 % rabatt!IMG_9530

Christine, Bakery & Pinkwood.IMG_9492

Ögonbrynspennor är inte något jag använder särskilt ofta men när jag gör det så föredrar jag absolut pennor som liknar dessa – som går att skruva upp, är smala och ganska hårda i konsistensen. Jag fick hem två färger – båda drar åt det kallare hållet. Venus är en ljusare brun färg medan Neptune är en mörkbrun färg. IMG_9542

Venus & Neptune.IMG_9498

Ögonpennor i svart och beige är de som används flitigast hemma hos mig.
Magic Pencil är beige och påminner väldigt mycket om min favorit – IsaDora Inliner Kajal Blonde – i färgen så jag är väldigt glad för att ha en liknande hemma! Velvet Line är svart, matt och krämig – precis som jag vill ha mina svarta pennor! Är hållbarheten bra på dessa kommer de få full poäng, så vi hoppas på det bästa!
IMG_9551

Magic Pencil & Velvetline i Bombay Black.

IMG_9503Sist men inte minst så har vi ännu ett av deras Diva Crime Lipsticks och alltså de här är så härliga! De är krämiga, matta och supersköna att bära! Den här färgen heter Ombre Rose och är en jättefin rosa-mauve färg – jag älskar den!

IMG_9556IMG_9635Ombre Rose.

Hittills så har NABLA endast imponerat på mig och det ska bli så roligt att testa alla dessa produkter ännu mer.
NABLA finns att köpa på deras hemsida som fraktar till Sverige – beställer man för mer än € 69 blir frakten gratis! Just nu har de en del härliga rabatter så om ni är sugna på att testa märket kan det vara en idé att kolla in dem!

Någon av er som har testat produkter från NABLA? I så fall, vilka och vad tyckte ni om dem?

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

NABLA Cosmetics – Artika Collection

IMG_9345

Den senaste tiden har det pratats en hel del om det italienska sminkmärket NABLA på svenska skönhetsbloggar.
NABLA är ett indie-märke som har funnits på marknaden i två år och som både är veganvänliga och cruelty-free.

Jag har varit nyfiken på märket ett tag så när de kontaktade mig och frågade om jag ville testa deras produkter sa jag ja direkt och hem fick jag ett fullpackat paket med ögonskuggor, krämskuggor, läppstift, ögonpennor och brynpennor!

Produkterna jag fick hem är både från deras ordinarie sortiment men även en del från deras vinterkollektion Artika som nyligen släppts. Jag tänkte att vi kunde börja med att ta en titt på produkterna från Artika-kollektionen!IMG_9360

Artika har inspirerats av det arktiska landskapet – isen, mörkret men även mjukt ljus och en rosa solnedgång.

I kollektionen finns totalt 8 ögonskuggor, 3 krämskuggor, 4 läppstift och LE-paletten ”Velvet and Glitter” som är en vacker magnetpalett i svart med silverglitter på.

Som ni ser har jag fått hem en del av produkterna från kollektionen och de ska vi ta en närmare kik på nu!IMG_9380IMG_9382IMG_9387

Till att börja med har vi ögonskuggorna. NABLA säljer sina ögonskuggor båda i plastförpackning och i pan-form som man sätter i en magnetpalett. Jag tycker det är super att bägge alternativen finns då jag personligen föredrar paletter framför enskilda skuggor.

Skuggan längst upp till vänster i paletten heter Water Dreams och är en ny formula som NABLA kallar ”Top Coat”-skugga. Skuggan ska kunna användas ovanpå vilken skugga som helst för att ge extra dimension – den ger en våt och glittrig effekt och den är superläcker! I gårdagens sminkning använde jag den på egen hand vilket också fungerar.

Övriga skuggor är deras vanliga ögonskuggor och det finns både matta och metalliska skuggor. Alla skuggorna var otroligt krämiga och pigmenterade och de jag testade i gårdagens sminkning var alla lätta både att applicera och sudda ut.

Är riktigt förtjust i de här skuggorna!IMG_9407

Water Dreams, Desire, Circle, Frozen, Baltic, Fahrenheit & Mellow (skuggan i förpackning).
IMG_9366

Krämögonskuggorna kommer i snygga burkar och bägge färgerna jag fått hem är fantastiskt vackra!

Formulan på de här är något tjockare än vad jag tidigare upplevt hos krämögonskuggor men applicerar jämnt och fint när jag swatchar dem. Har inte testat dessa på ögonen ännu men ser fram emot att göra det!

Dessa två fick jag gnugga bort med tvål och vatten fem minuter efter att jag swatchade dem så de verkar sätta sig snabbt på plats vilket jag tycker bådar gott – det värsta jag vet är krämskuggor som creasar!IMG_9411

Husky & Aurora.IMG_9394

Sist ut har vi läppstiftet som heter Diva Crime Lipstick. Dessa läppstift kommer i väldigt små men snygga förpackningar. Läppstiften är matta men otroligt krämiga och bekväma att bära.

Det finns som sagt fyra läppstift i kollektionen  och jag fick hem ett av dem. Det här läppstiftet heter Rock ‘N’ Nude och beskrivs som en kall nude-färg med en hint av grått vilket jag tycker beskriver färgen bra. Jag bar även det här läppstiftet i gårdagens sminkning om ni vill se hur det ser ut på. Tycker det är hur fint som helst – och väldigt trendigt just nu!IMG_9430Och det var de produkterna från kollektionen jag hade att visa er idag.
Ni kan kolla in dessa och resten av produkterna i kollektionen på NABLAs hemsida.

Priserna på produkterna är väldigt bra måste jag säga – särskilt med tanke på den höga kvalitén! Skuggorna kostar ca 8 euro/styck i förpackningen och 6,50 euro/styck i pan-form. Magnetpaletten ligger på 7 euro, krämskuggorna kostar 11,50 euro/styck och läppstiften ca 13 euro/st.

Just nu har de dessutom 15 % rabatt på alla produkterna i Artika-kollektionen vilket gör de ännu billigare så om ni blev sugna på någon produkt så kan det ju vara en idé att passa på nu!

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

MAC Lipsticks – Viva Glam V, Faux, Brave, Coral Bliss, Vegas Volt & Crosswires

Känslan som uppstår när man inser att man fortfarande inte har bloggat om de där sex MAC-läppstiften man köpte i somras…
Då är det la verkligen på tiden att jag gör det!

IMG_4869 IMG_4873

Det var i somras när Kicks hade 15 % rabatt på allt för medlemmar som jag passade på att beställa hem dessa sex läppstift från MAC. Det är läppstift som jag kikat på under en längre tid men av någon anledning inte köpt. Det blev fokus på neutrala färger och något poppigare för sommaren.IMG_4876

IMG_4884

VIVA Glam V (Lustre), Faux (Matte), Brave (Satin), Coral Bliss (Cremesheen), Vegas Volt (Amplified) och Crosswires (Cremesheen).’

Jag har hittat flera favoriter bland dessa. Coral Bliss blev storfavoriten i somras – en jättefin korallrosa färg med glans. Faux är ett av mina mest använda läppstift under hösten och ni har sett det i flera av mina sminkningar här på bloggen. Brave och Viva Glam V har blivit stora favoriter att använda till vardags.

I somras gjorde jag ett blogginlägg där jag listade mina topp fem favoritläppstift från MAC men sedan jag köpte dessa skulle jag egentligen behöva göra om den listan!

Gillar du läppstiften från MAC? Har du någon/några favoritfärger som jag inte får missa?

Rensat i läpplådan…

Idag är en sån dag då det inte känns som jag har gjort någonting men jag har faktiskt fått en hel del vettigt gjort.
Bland annat så har jag rensat i min läpplåda – dvs lådan där jag har mycket av mina läppstift, läppglans m.m. 
IMG_8868

Så här såg det ut i lådan innan jag började. Jag har velat rensa i den här lådan ett bra tag då det inte är mycket som faktiskt används ur den här lådan. Det är mycket som är gammalt och mycket som jag exempelvis fått i skönhetsboxar som jag kanske inte är så förtjust i men som jag sparat ändå. I och med att det är mycket ”skit” i lådan så blir det inte att jag använder så mycket av det jag kanske faktiskt egentligen skulle vilja använda mer – det försvinner lite i mängden liksom.

Om någon undrar över förvaringen så har jag ”byggt” ihop den själv med hjälp av plastavdelare från eBay. De kan brytas av och sättas ihop så man kan skapa förvaringen som man själv vill ha den – mycket smidigt!IMG_8870

Så här såg det ut i lådan efteråt. Jag gjorde mig av med hela 52 läpprodukter! (vilket fick mig att undra hur jädra mycket läpprodukter jag har egentligen, räknade till 214 stycken efter rensningen – och då är inte läppennor och läppbalsam med… herregud!)

Jag har sorterat läpprodukterna också så att alla läppglans kommer först (alltså längst till vänster), därefter är det flytande läppstift/lip stains och liknande, sedan kommer läppstiften och till sist diverse knubbiga läppennor. IMG_8872Här är produkterna jag valde att säga hej då till. De till vänster är de som fortfarande går att använda och känns fräscha så de ska jag se om någon i min närhet vill ha, alternativt kanske jag säljer några av dem. Till höger är de produkter som har blivit för gamla eller som av andra anledningar känns för ofräscha för att ge bort, exempelvis att de är trasiga, kladdiga eller så.

Det blev mycket från e.l.f. som fick åka direkt i papperskorgen – vilket inte är så konstigt då jag köpte väldigt mycket e.l.f. när jag började intressera mig för smink. Mycket av det har tyvärr blivit dåligt nu så trots att det är produkter jag verkligen har gillat och använt mycket så var det dags att säga adjö.

 

Recension & Swatches: IsaDora Twist-Up Matt Lips

IMG_7993

Nyligen släppte IsaDora fem nya färger av deras Twist-Up Matt Lips och idag tänkte jag visa er dem allihopa.

Det är första gången jag testar deras Twist-Up Matt Lips och jag måste säga att jag är imponerad! De blir matta på läpparna men är väldigt krämiga, lättapplicerade och känns otroligt sköna på läpparna samtidigt som hållbarheten är riktigt bra. Jag har burit Majestic Mauve en hel dag utan att känna behovet av att bättra på – och då har jag både ätit och druckit. Jag tycker verkligen om de här!

Här ser ni de nya färgerna!
IMG_8007

Majestic Mauve, Queen Of Roses, Ruby Gem, Purple Prune och Dark Velvet.IMG_8044

Majestic MauveIMG_8062

Queen Of RosesIMG_8074

Ruby GemIMG_8088

Purple PruneIMG_8093Dark Velvet

Samtliga färger är så höstiga och fina och min personliga favorit är Majestic Mauve – så himla fin!
Purple Prune är den enda av de nya färgerna som jag blev lite besviken på då denna var svårare att applicera – den blev lite ojämn och flammig så jag skulle föredra att använda en läppenna under den.

De här godingarna finns alltså i butik nu och kostar 129 kronor/styck.
Vilken är din favorit?

Nya färger av Clinique Pop Lip Colour+Primer!

I maj det här året släppte Clinique sin nya läppstiftsserie Pop Lip Colour+Primer, ett läppstift med primereffekt som ska återfukta och vårda läpparna, med bl.a. sheasmör och murmursmör, och som ska hålla färgen på plats länge.

Då lanserades 16 färger som jag swatchade HÄR och recenserade HÄR och som ni nog minns så tyckte jag om läppstiften väldigt mycket. Därför blev jag väldigt glad när jag fick höra att det skulle släppas 8 nya färger, yeeay!

De nya färgerna heter Mocha Pop, Papaya Pop, Raspberry Pop, Rebel Pop, Party Pop, Sugar Pop, Blush Pop och Kiss Pop.
Färgerna släpps i butik och på Clinique.se den 19 oktober och kostar 230 kronor/styck.

Jag har fyra av de nya färgerna att visa er idag!

IMG_7490 IMG_7497 IMG_7510

Mocha Pop, Papaya Pop, Sugar Pop och Raspberry Pop.IMG_7517

Mocha PopIMG_7519

Papaya PopIMG_7524

Sugar PopIMG_7527Raspberry Pop

Jag tycker att alla de fyra nya färgerna jag ha testat är superfina och kan helt ärligt inte välja en favorit.

Mocha Pop är den perfekta brunrosa nyansen som är så modern just nu och som jag inte får nog av. Papaya Pop hade jag velat ha i somras, det är en vacker korallrosa färg med guldskimmer. Sugar Pop är en väldigt fin och smickrande ljus rosabeige färg och Raspberry Pop är en perfekt bärrosa färg som känns helrätt året om!

Vilken av dessa är din favorit?
Se fler av de nya färgerna hos bl.a. Honi Beauty och Fröken Rosa!

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

Make Up Store HAUTE COUTURE

IMG_5793

Den 1 oktober lanserade Make Up Store sin nya kollektion Haute Couture som har fått inspiration ifrån catwalken.
Det här är en kollektion helt i min smak som innehåller tre vackra ögonskuggor vars färger känns helt rätt nu i höst samt ett riktigt snyggt läppglans i en mörk, vampig färg!

IMG_5797

Microshadow StyleIMG_5802

Microshadow CatwalkIMG_5807

Microshadow FashionIMG_5809

Satin Lip Gloss CoutureIMG_5812Style, Catwalk, Fashion och Couture.

Ögonskuggorna är enligt mig helt perfekta – både färgmässigt och kvalitémässigt.

Style gör sig jättebra både som ögonskugga men också som rouge, det är en vacker rosa nyans med lite diskret skimmer, superfin! Catwalk är en jättefin matt brunorange nyans som är modern i höst, blir jättefin att ha i globlinjen men fungerar självklart även över hela ögonlocket! Och så Fashion som är supersnygg matt brunröd färg!

Alla skuggorna är krämiga och pigmenterade, applicerar jämnt och är lätta att sudda. Jag har ingenting att klaga på!

Sedan har vi läppglanset Couture som är en fin burgundyröd nyans. Den här kan vara svår att få jämn på läpparna så ett tips är att använda den över ett läppstift som jag har gjort i sminkningen nedan, det blir superfint! Läppglanset känns skönt på läpparna och har en smarrig doft av vaniljkola.

IMG_7227

I den här sminkningen har jag använt Style över ögonlocket samt som rouge, jag har Catwalk i globlinjen och Fashion i de yttre hörnen. På läpparna har jag använt läppglanset Couture ovanpå ett läppstift från Make Up Store som heter Icon.

Kollektionen finns ute i butik nu!
Vad tycker ni? Ser ni något ni gillar?

Jag hade turen att få den här kollektionen samt några andra produkter från Make Up Store’s höstlooker av en bekant. Jag har därmed inte betalat för dem själv men som alltid så ger jag er självklart min ärliga åsikt om produkterna.

Tidigare inlägg «

%d bloggare gillar detta: