«

»

Recension: MAC Pro Longwear Concealer

 

IMG_3140Om produkten (från Kicks hemsida):

”En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.”

Pris: 180 kronor/9 ml, finns att köpa på Kicks och MAC.

Min åsikt:

Det här är den bästa concealern jag hittills har stött på. Förutom det faktum att den täcker i princip allt som jag behöver ha täckt (se bilder nedan) så håller den sig även på plats längre än någon annan concealer jag har testat, och det är den grymma hållbarheten som har fått mig på fall. Jag använder den både på finnar och ibland även under ögonen och den täcker bra och kakar sig inte någonstans.

Det enda negativa jag kan säga om produkten är att pumpen är lite trög så det är svårt att få ut lagom mycket med produkt. Produkten är nämligen väldigt dryg, lite produkt räcker en lång väg men med pumpen får man oftast ut alldeles för mycket vilket resulterar i att man får tvätta bort hälften.

Den är också ganska rinnig vilket för mig gör att den tar lite längre tid att ”dutta in” i huden än med mina andra concealers.

Betyg: 

4,5/5, den tröga pumpen drar ner betyget lite.

Köpa igen?: Ja, ja, ja! Detta är som sagt den bästa concealern jag hittills har testat och som det känns nu vill jag inte vara utan den! Med tanke på att den är så dryg, och så bra, så känns inte heller priset så farligt!

Före- och efterbilder med endast concealern på.

FÖREIMG_2700 IMG_2701

EFTERIMG_2718 IMG_2719

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: