«

»

VIDEO: Unboxing – Kicks

YouTube Preview Image

Igår kväll laddade jag upp en video där jag visar er en ny grej jag har köpt från Kicks.
Det är något jag har velat ha väldigt, väldigt länge och nu är den äntligen min!
Kolla in videon för att se vad det är jag har köpt! :D

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Martina Danielsson

  recension, recension, recension =D

 2. Evve

  RECENSION! fast tvivlar inte på att den är Amazing ;) Så avis!!

  1. Sofie

   Hittills så ÄLSKAR jag den! :D

 3. Anita

  Tenkte det var den! Har haft den en vecka nu och är såå nöjd. Dom hade tryckt in den i vår lilla postlåda så fick inte ut den ens men fick öppna paketet inne i brevlådan och dra ut lite greijor i taget:)

  1. Sofie

   Oj då! Tur att den inte skadades då! Jag är också så himla nöjd hittills! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: