«

»

Min ögonbrynsrutin!

_MG_4740

 

Senaste veckorna har jag börjat måla mina ögonbryn på ett, för mig, nytt sätt och jag har nog aldrig varit så nöjd som jag är nu och tänkte därför dela med mig av de produkter jag använder och hur jag använder dem.IMG_0580 IMG_0587

Jag börjar med att använda min Anastasia Brow Wiz i färgen Brunette.
Denna målar jag konturerna på brynet med. Jag målar hela vägen på nedre delen av brynet och ungefär halvvägs på övre delen av brynet. Jag använder även borsten till att först borsta ut ögonbrynen och sedan för att sudda och sprida ut färgen av pennan lite och få resultatet att se mer naturligt ut.

Jag älskar den här produkten! Det går inte att förklara riktigt men den är bara så enkel att måla med och resultatet blir grymt!
IMG_0592

Sedan använder jag ögonskuggan från Deadly från Make Up Store. Tillsammans med Real Techniques Brow Brush så applicerar jag denna på yttre delen av ögonbrynet för att få extra mycket färg där. Det som blir kvar på borsten drar jag även lite över främre delen av brynet.

För att få till en rak och ren form på ögonbrynet så använder jag sedan en concealer.
Jag använder den ljusa concealern i min Viva La Diva 3 in 1 Concealer tillsammans med en liten, platt borste från Sleek.
Sedan målar jag med den runt ögonbrynet för att få skarpa, fina linjer och ett snyggare bryn.IMG_0599Till sist fixerar jag brynen med mitt H&M Eyebrow Fix (och ja, det börjar bli dags att köpa ny!) för att få brynen att hålla sig på plats under dagen.

 

2 kommentarer

  1. Sofie

    Riktigt snyggt!

    1. Sofie

      Tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: