«

»

Urban Decay Vice 2 Eyeshadow Palette

IMG_0158Runt jul brukar Urban Decay släppa en exklusiv LE-palett. Förra året släppte de Vice som jag blev kär i men aldrig hann få tag i. I år släppte dem Vice 2 och den här gången ville jag inte missa min chans så jag klickade hem den så fort den kom in på BeautyBay.

Jag betalade ca 440 kronor för den och om någon blir sugen på paletten efter det här inlägget så kan jag berätta att de fortfarande finns kvar i lager hos där, så passa på!
IMG_0225IMG_0160

Jag blev verkligen förtjust i förpackningen på den här paletten. Paletten är ungefär lika stor som min hand och är gjord av stadig plast. Jag tycker själva designen är riktigt snygg (trots att jag inte alltid är överförtjust i lila…) och den känns lyxig. Det jag gillar med den också är att den öppnas med ett knapptryck. Så när man trycker på knappen som ni ser här ovan så öppnas den sakta upp helt och hållet utan att man gör något. En liten detalj men något som jag älskar!IMG_0167 (2)När paletten är öppen finner man en spegel som är lika stor som locket och som dessutom blir väldigt användbar då locket stannar halvvägs upp så man kan ha den ståendes i den vinkeln.

Inuti paletten finns det 20 skuggor samt en dubbelsidig borste. Som ni ser hade jag oturen att få två skuggor som gått sönder. Ena är bara lite sönder och går därför ändå att använda (har bara förlorat lite produkt) medan andra är helt sönder så den tänkte jag göra ett försök till att laga…

IMG_0232Den dubbelsidiga borsten som kommer med har på ena sidan en mjuk, större, fluffig borste som nog kommer fungera bra till blending. På andra sidan finns en något plattare men ändå lite fluffig borste som jag förmodligen lär använda till att packa på ögonskuggan med. Båda borstarna känns trevliga och de kommer absolut att komma till användning.

IMG_0183Men nu till själva skuggorna. Som vanligt så erbjuder Urban Decay flera olika formulas så i paletten hittar vi båda skimriga, glittriga, matta och satin-skuggor. Jag hade nog dock önskat några fler matta skuggor då paletten endast innehåller två matta, Habit och Rewind.

Något jag gillar med paletten är att de blandat både med bärbara, naturliga färger med ett gäng riktigt häftiga färger som man kanske mer ”leker” med än att använda till vardags. Jag tror det finns något för alla i den här paletten.

Sist men inte minst, lite swatches på alla dessa härliga skuggor…

IMG_0186

Första raden fr. vänster: Smokeout, Lovesick, Shellshock, Coax och X-rated.IMG_0200

Andra raden fr. vänster: Prank, Madness, Strike, Stash och Poison.IMG_0204

Tredje raden fr. vänster:  Radar, Damaged, Voodoo, Betrayal och Derailed.IMG_0212

Fjärde raden fr. vänster: Dope, Toxic, Habit, Ambush och Rewind.

Jag är redan förälskad i flera av skuggorna och de känns alla krämiga och härliga, precis som Urban Decay’s skuggor brukar vara! Mina favoriter utifrån första intrycket är nog Smokeout, Madness, Stash, Damaged, Derailed och Ambush. Ska bli riktigt kul att få leka med den här paletten!

Vad tycker ni om paletten? Något ni blir sugna på? Några färger ni gillar extra mycket? 

 

 

2 kommentarer

1 ping

 1. Frida

  Jättebra blogg:)

  1. Sofie

   Kul att du gillar den! :)

 1. Urban Decay Vice 4 Palette » Sofies Skönhetsblogg

  […] brukar innehålla 20 stycken ögonskuggor varav flertalet oftast är väldigt färgglada. Jag äger Vice 2 och Vice 3 sedan innan och jag tror faktiskt att Vice 4 är min favorit av […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: