«

»

Essie, Essie, Essie!

IMG_2677

Set In Stones, Fiji & Mint Candy Apple IMG_2680

Cute As A Button, Watermelon & Plumberry

Från att köpa mitt allra första Essie-lack för sisådär en månad sen till att nu äga nio stycken, jag antar att jag gick lite Essie-crazy nu under mellandagsrean? ;)

Förutom de två lacken jag fyndade från H&M så hade även eBay-säljaren salonsupplystore lite extrapris på Essie efter julafton.
Jag passade då på att beställa hem de lacken jag har varit mest nyfiken på från Essie det senaste året samt ett par extra som såg fina ut och jag fick äntligen hem dem igår.

De flesta av dem känns lite mer våriga men jag har redan nu gått in i vår-läge känner jag, när jul och nyår är slut vill jag ha vår så fort som möjligt och det märks i mitt humör och i det jag suktar efter!

Lacken ser i alla fall superfina ut alla sex och jag ser fram emot att lacka med dem!
Vilka är era favoritlack från Essie? Är det något lack jag inte borde missa?

 

3 kommentarer

 1. veronica

  Superhärliga färger..finns massa olika nyanser man vill ha,,,hur mycket blir portot på ebay?

  1. Sofie

   Från http://www.ebay.com/usr/salonsupplystore betalar man just nu ca 34 kronor för lacken och 16 kronor i frakt, minns dock inte om frakten alltid är så billig men lacken är det ju rea på för tillfället i alla fall! Riktigt bra pris! :) Man får dessutom lite rabatt på frakten när man köper flera, dras av automatiskt i kassan! :)

 2. veronica

  Tack va bra…svårt å bestämma vilka man vill ha finns så många!!!..många man vill ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: