«

»

Påfyllning av favoriter!

IMG_2497 IMG_2504Jag är en person som älskar att testa nya produkter och därför är det inte många produkter som faktiskt hamnar i ”köpa igen”-kategorin då jag oftast är alldeles för nyfiken på annat trots att jag har tyckt om produkterna.

Men några har lyckats kvala sig in och under mellandagsrean har jag köpt påfyllning av tre favoriter…

Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail är ett ansiktsserum som jag bara älskar! Jag är väldigt torr i hyn och det här serumet hjälper verkligen till att återfukta samtidigt som det sjunker in snabbt i huden och doftar underbart!

La Roche Posay Hydreane Riche är en ansiktskräm för torr hy som jag var testpanel för och fick därför prova produkten gratis, jag föll ganska fort för produkten så när den tog slut kände jag direkt att jag var tvungen att köpa en ny! Även denna återfuktar väldigt bra, har en fräsch doft och sjunker in snabbt i huden.

Tikei Mineralfoundation har jag använt i två år nu. Jag köpte två burkar i full storlek på en julrea för två år sen och dessa burkarna har räckt fram till nu! Jag älskar den här foundationen och använder den väldigt mycket till och från så när jag märkte att det började bli tomt i min sista burk så beställde jag en ny. Testade dock en ny färg den här gången och köpte hem R2 i stället för C2. Hoppas att den passar!

Har ni många produkter som ni köper om och om igen eller är ni som mig och gillar att testa nytt?

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. mirela

  var köpte du lumene serumet och La roche-posay? Är väldigt nyfiken på att testa =)

  1. Sofie

   Lumene-serumet köpte jag på Kicks men vet även att det finns på Åhlens och liknande! La Roche Posay finns på de flesta apotek och jag köpte det på Apotek Hjärtat! :)

 2. Sofie

  Jag är som du och köper i princip alltid nya saker, men när det gäller hudvård stannar jag ibland vid samma produkter om de funkar väldigt bra :)

  1. Sofie

   Låter bra det! Hudvård kan ju vara bra att stanna kvar vid med eftersom hyn kan bli lite knas när man byter för ofta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: