«

»

I min sminkväska…

IMG_3781

Som jag nämnt i ett tidigare inlägg så hade jag endast tillgång till en necessär med några få utvalda produkter under flytten och idag tänkte jag visa er vilka ”lyckliga” produkter som blev utvalda medan resten låg mer nerpackat… Alltså, vad som finns i min sminkväska!

Om någon skulle undra var den kommer ifrån så kan jag berätta att necessären fick jag när jag började prenumerera på någon tidning för flera år sedan…

Men nu över till innehållet!

IMG_3787BASPRODUKTER

IsaDora Under Cover Face Primer – Inte min favoritprimer (dock en väldigt bra primer!) men det är inte mycket kvar i den och jag har som mål att använda upp den under den här månaden så därför fick den följa med. Ni kan läsa min recension av den här.

Viva La Diva 3 In 1 Concealer – Jag gillar att neutralisera det blåa under mina ögon så därför är denna ett måste i sminkväskan!

MAC Pro Longwear Concealer – Min absoluta favoritconcealer! Täcker allt och har grym hållbarhet! Se recension här.

NARS Sheer Glow – Min MUFE HD Foundation var min dåvarande favorit när vi skulle flytta men då den var på gränsen till slut vågade jag inte ta med mig den så då fick min nästa favorit på listan följa med i stället, NARS Sheer Glow! Superhärlig foundation som täcker bra och ger en fin finish till huden. Har gjort en videorecension på denna som ni kan se här.

Tikei Mineralfoundation – Den här är ett måste vart jag än åker! Perfekt att slänga på när man egentligen inte orkar sminka sig men ändå känner att man ”behöver” det, eller när man bara vill ha ett väldigt naturligt resultat. Storfavorit sen 2 år tillbaka!

MAC Mineralize Skin Finish Natural – Mitt favoritpuder! Mattar ner huden utan att göra det kakigt och får sminket att hålla sig på plats betydligt längre än om jag inte använder den.

NARS Guy Bourdin ”One Night Stand” Blush Palette – Perfekt när man är på resande fot! Den här paletten innehåller en bronzer, en highligter och fyra rouge och den har allt jag behöver. Dessutom är det fantastisk kvalité, de bästa rougen jag har testat! Swatches och mer info hittar ni här.

Urban Decay All Nighter Setting Spray – Sprayar på denna efter att jag har lagt min bas och upplever verkligen att den får basen att hålla bättre, dessutom ser ansiktet allmänt fräschare och mindre pudrigt ut efter några spray.

IMG_3795

ÖGONPRODUKTER

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – En ögonskuggsprimer är för mig ett måste och det här är favoriten.

Too Faced Boudoir Eyes Eyeshadow Palette – Den här paletten har en liten och smidig förpackning vilket gör den perfekt när man har lite plats. Paletten innehåller båda matta och skimriga skuggor och med denna kan jag skapa simpla vardagslooker och dramatiska kvällssminkningar. Swatches och mer info hittar ni här.

Yves Rocher Mascara Longueur 360 Length Mascara – En väldigt trevlig mascara som ger vackra fransar och sitter på hela dagen.

Chanel Le Volume De Chanel Mascara – Åh vad jag älskar den här lilla mascaran! Öppnar verkligen upp ögonen och ger fantastiska fransar! En videorecension av denna hittar ni här.

IsaDora Inliner Kajal, Satin White & Blonde – Älskar att applicera dessa på vattenlinjen för att öppna upp ögonen och få de att se piggare ut. Båda två är storfavorit att använda till vardags!

Stila Smudge Stick Waterproof Eyeliner, Damsel – För de dagar när jag vill ha något lite mer dramatiskt på vattenlinjen gillar jag att använda den här bruna eyelinern från Stila.

Anastasia Brow Wiz – Den bästa ögonbrynspennan som finns!

Sumita Brow Set – En vaxpenna att fixera ögonbrynen med som kom med i senaste Glossyboxen. Fungerar helt okej.
IMG_3802IMG_3808

LÄPPRODUKTER

Revlon Lip Butter, Sweet Tart & Raspberry Pie – Härliga, mjukgörande läppstift i två fina färger. Sweet Tart är jättefin att använda till vardags medan Raspberry Pie har lite mer färg vilket passar när man känner sig lite mer vågad.

EuPhidra Conditioning Lipstick – Ett läppstift jag fick i en Glossybox som snabbt har blivit en favorit. Ger bara en hint av färg, blir väldigt glossig och känns fantastisk på!

YSL Volupté Sheer Candy, 6 Luscious Cherry – En jättefin, glossig röd färg som doftar gott och känns otroligt skön på. Lyxig favorit!

MAC Lipstick, Plumful – Mitt favoritläppstift från MAC! Läs mer och se den på här.

IsaDora Moisturizing Lip Gloss, Honeysuckle – Det här läppglanset gör sig otroligt fin både för sig själv men framförallt ovanpå Sweet Tart från Revlon så därför fick den följa med.

Benefit Ultra Plush Lip Gloss, Poutrageous & FauxmanceSuperhärliga läppglans som inte ger supermycket färg men väldigt mycket glans och som känns mjuka och sköna på, har dessutom en söt doft som jag verkligen gillar OCH så är de små vilket gör de perfekta till sminkväskan.

 

Om det är någon specifik läpprodukt ni vill se närmare så sök efter namnet här uppe till höger så kommer det nog upp någon sminkning där jag har använt den.

 

4 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Evelinasfina Skönhetsblogg

  Är sugen att testa läppstiften från revlon… är de bra tycker du :) ? jag har hört mycket bra om dom.

  1. Sofie

   Jaa, jag är väldigt förtjust i dem! De känns väldigt sköna på och jag blev chockad över hur pigmenterade de var eftersom de ändå känns mer ”läppbalsamiga”, haha! :)

 2. Angelina Persson

  Bra tips! :D ska köpa revlon läppstift
  Angelina Persson recently posted…NÄTNÄTPROVMy Profile

  1. Sofie

   De är underbara! :D

 1. I min sminkväska… » Sofies Skönhetsblogg

  […] När jag flyttade förra gången så skrev jag ett inlägg om vilka produkter jag hade packat ner i …, d.v.s. de enda produkter som skulle användas tills jag hade fått upp resten av mitt smink. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: