«

»

NOTD: Matte & Sparkly

IMG_3954IMG_3951 IMG_3956Jag bara älskar matta naglar och jag har verkligen saknat att ha ett matt topplack hemma!

Nu när jag äntligen har ett nytt matt topplack så vill jag bara göra matta naglar så igår körde jag på blått med en accentnagel fylld med glitter för att bryta av det matta. Nu i efterhand önskar jag dock att jag hade gjort alla naglar matta i stället.

Det blå lacket jag har använt kommer från H&M och heter Blue My Mind. Till accentnageln har jag också använt ett H&M-lack som bas, det heter bara Silver. Och sedan ovanpå det har jag Essie Set In Stones. Det matta topplacket jag har använt kommer från Ciaté.

Vad tycker ni om matta naglar?

 

2 kommentarer

  1. Emelie

    Såå snygg färg! Måste testa matt blått nagellack!

    1. Sofie

      Gör det!!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: