«

»

Sminkning: Golden Humid

Idag kände jag för att göra något med den vackra, gröna skuggan Humid från MAC.
Jag valde att kombinera den med guld då jag älskar guld och grönt tillsammans.

Tyvärr så vill inte färgerna (framförallt Humid) alls komma fram på bild så jag har ändrat lite kontrast och så på bilderna för att få fram mer av den intensitet som man ser i verkligheten men inte på bild. Jag brukar annars inte redigera mina bilder men den här gången kände jag att det behövdes.

DSCN2841

DSCN2851 goldenhumid2 goldenhumid

Bas:

MUS Eazy Cover Concealer
La Roche Posay Hydreane BB Creme
Tikei Mineralfoundation
Too Faced: The Bronzed And The Beautiful (Chocolate Soleil, Sun Bunny och Snow Bunny)
e.l.f. Blush (Candid Coral)

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
NYX Slide On Pencil (Glitzy Gold)
Nyx Slide On Pencil (Brown Perfection)
Urban Decay Naked 2 (Half Baked & Blackout)
MAC Eyeshadow (Humid & Retrospeck)
Make Up Store Multi Lash Mascara
Isadora Eyebrow Pencil (Dark Brown)
H&M Brow Fix

Läppar:

NYX Soft Matte Lip Cream (Stockholm)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: