«

»

Recension: Benefit Gimmie Brow

IMG_4372 IMG_5418Om produkten (från feelunique.com):

”Bring on the brows! This innovative brush-on fiber gel adheres to skin & hair… creating brows where before there were none. It builds easily for thick, lush arches, thanks to a tapered brush for blending & precision tip for shaping.

Innovative brush-on fiber gel:
– Water resistant 
– Long-wearing 
– Natural-looking 
– Buildable”

Pris: 201 kr/3 g hos feelunique, jag köpte min på Sephora i Stockholm och jag tror att den kostade ca 250 kr där.

Min åsikt:

Kärlek vid första testningen! Den här produkten har gjort fixade bryn till en del av min dagliga rutin! Innan jag hade denna struntade jag ibland i att fixa brynen när jag var stressad men det går så snabbt och enkelt med denna så nu skippar jag det aldrig.

Jag tycker att produkten håller allt den lovar, den får brynen att se fylligare ut, den ger färg men det ser samtidigt naturligt ut och den sitter på hela dagen. Den har en väldigt liten borste som är otroligt enkel att jobba med och det går som sagt snabbt!

Jag har dock inte testat om den är vattenresistent så det kan jag tyvärr inte säga något om.

Det enda negativa jag kan säga om den här produkten är att den får upp ganska mycket produkt på borsten så man får vara noga med att ”torka av” lite mot kanten innan man börjar applicera så man inte får en stor klump på ögonbrynet. Jag hade också trott att den skulle fungera som en brynfix också (alltså hålla brynen på plats) vilket jag inte tycker att den gör, men jag inser ju nu att det inte står att den ska göra det heller så det är mitt eget fel. Någon av er som har tips på en bra brynfix?

Betyg: 4,5/5, det som drar ner betyget lite är att det lätt kommer upp för mycket produkt på borsten.

Köpa igen?: Oh ja! Är så nöjd! Vill inte vara utan den här godingen!

IMG_5407

FÖREIMG_5417

EFTER

Jag har Gimmie Brow i färgen Medium/Dark men det finns även en ljusare nyans som ni kan se hos bl.a. Beleza och Fröken Rosa.

Så här använder jag oftast Gimmie Brow:

IMG_5410 IMG_5411När jag bara vill fixa mina bryn snabbt så applicerar jag först Gimmie Brow (första bilden) på brynet för att få lite extra fyllighet och färg. Sedan formar jag brynen lite med en ren brynborste så att de lägger sig precis som jag vill ha dem. Jag gillar inte att forma brynen med Gimmie Brow då det finns en risk för att jag får mer färg på brynen än jag vill ha då.

4 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Maria

  Oj vilken skillnad och gud vad snyggt det blev. jag har så pass tunna och fjuniga ögonbryn att de färgade vax/gel jag använt mest hamnar på huden och ser dumt ut.
  Maria recently posted…Light Gold från Burberry Beauty.My Profile

  1. Sofie

   Eller hur! Jag älskar den verkligen!
   Aha okej, vad tråkigt då! :/ Är ju så smidigt annars med såna produkter!

 2. Emelie

  http://www.feelunique.com/p/Tweezerman-Brow-Mousse Jag gillar den här, den funkar bra och är relativt billig samt att förpackningen inte är genomskinlig vilket är ett stort plus :)

  1. Sofie

   Tack för tipset! :D

 1. I min sminkväska… » Sofies Skönhetsblogg

  […] En underbar bryngel som ger färg och fyllighet till brynen – ni hittar recension HÄR. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: