«

»

NOTD: Sheer Tints

IMG_5269 IMG_5270 IMG_5272Häromveckan plockade jag fram mina Sheer Tints från OPI för att leka lite och resultatet ser ni ovan.

Jag har lagt två lager av ett vanligt vitt nagellack och sedan applicerat Sheer Tints ovanpå det.
På de naglarna där jag har lagt dem över hela nageln har jag använt två lager och där jag har gjort mönster endast ett.

I’m Never Amberrassed (det gula) applicerade väldigt fint och jämnt och jag blev helt kär i färgen det gav ovanpå vitt! Don’t Violet Me Down (det lila) däremot blev lite ojämnt på nageln men färgen var fin.

Båda lacken var något sega i konsistensen vilket gjorde de lite svårjobbade när jag gjorde mönster men i övrigt störde det inte.

Sammanfattningsvis så tyckte jag de här lacken var himla roliga att leka med och då de är mer som ett topplack med färg så kändes de ganska enkla att göra nailart med, tack vare att de är så skira syntes inte misstag lika tydligt och de gav en fin effekt.

Jag gillar dem!
Någon av er som har testat? Vad tyckte ni?

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. B R O W N S U G A R

  Sött!

  1. Sofie

   Tack :)
   Använde dock ett värdelöst topplack när jag gjorde det så blev bubbligt och fult på flera ställen vilket var lite tråkigt :/

 2. Becca

  Väldigt gulligt :)
  Becca recently posted…Pretty in PinkMy Profile

  1. Sofie

   Tack :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: