«

»

Min nuvarande basrutin

Hej på er!

Hoppas att ni alla har haft en fin helg.

Jag tänkte starta den här veckan med att visa er min nuvarande basrutin.
I och med att mina fräknar har börjat ploppa fram så har jag velat ha en väldigt enkelt och naturlig bas till vardags som täcker det jag vill täcka men ändå låter min egen hy lysa igenom.

För att få det resultatet har jag valt att fokusera på concealer och puder och skippa foundationen och nedan ser ni vilka produkter jag har använt mig av.

IMG_6062Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser

Primern jag använder för tillfället kommer från Maybelline och ska jämna ut huden, göra den lenare och skapa en ”perfekt canvas” för sminket. Jag tycker att den fyller ut mina porer lite, jag har dock väldigt få och små synliga porer så jag vet inte hur den skulle fungera på någon som har stora problem med det. Egentligen är jag främst ute efter en primer som hjälper sminket att hålla bättre på plats och det tycker jag kanske inte att denna hjälper så mycket med, men den fungerar bra till att jämna ut huden och göra den len. En helt okej primer, men inte min favorit.

Physicians Formula Nude Wear Touch Of Glow

Under ögonen använder jag en uppljusande concealer. Den här från Physicians Formula har snabbt blivit en ny favorit. Inte nog med att den kommer i en helt fantastisk förpackning (rosguld, rosa och rosett?! LOVE IT!) så tycker jag att produkten är väldigt bra. Den ljusar upp fint samtidigt som den även täcker väldigt bra. Kommer berätta mer om denna på onsdag.

Tips! iHerb har 20 % på alla Physicians Formula-produkter fram till den 14 maj, om det dessutom är första gången ni beställer från iHerb så får ni rabatt om ni använder den här koden: NTH246 (och ger även mig lite bonus på köpet!). Ni får 5 dollar rabatt om ni handlar för under 40 dollar och 10 dollar rabatt om ni handlar för mer än 40 dollar.

Make Up Store Eazy Cover Chai

Den här concealern använder jag dels för att jag vill använda upp den, men också för att den är väldigt smidig att använda när man vill att det ska gå snabbt. Den täcker väldigt bra, är krämig och lätt att blenda ut. Det jag hade önskat är bättre hållbarhet, men jag gillar att använda den till vardags.

MAC Mineralize Skinfinish Natural

Det här är mitt absoluta favoritpuder! Det ger lite extra täckning, det får sminket att hålla bra under dagen och det kakar sig aldrig! För mig som har torr hy så är detta en storfavorit då den verkligen inte framhäver torra partier alls.

Och här ser ni resultatet jag får när jag använder mig av de här fyra produkterna…

IMG_6057

FÖRE

Har en hel del märken efter finnar som jag vill täcka och även lite mörka ringar under ögonen.IMG_6058EFTER

Efter lite concealer och puder är min hy betydligt jämnare och finare men jag tycker ändå att det ser naturligt ut.

Hur ser er basrutin ut? Vilka produkter gillar ni att använda till vardags?

 

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Molkan

  Alltså jag skulle inte kunna leva utan mitt MAC Mineralize Skinfinish Natural, det är det enda pudret som inte får mitt ansikte att se ut som en kaka :P
  Molkan recently posted…MUTW V.20 2014: Talk to the RainbowMy Profile

  1. Sofie

   Känner detsamma! Det är grymt! :D Ibland tvingar jag mig att använda lite andra puder som jag har hemma men det blir ju inte av närheten lika bra!

 2. Erica

  Jag bestämde mig för att köpa ett kit med real techniques borstar då jag har hört dig prata så bra om de. Bestämde mig för Duo Fiber kitet då jag är ute efter en bra contour borste och ögonborsten till concealer. :)

  Jag använde såklart din rabattkod men jag undrar hur mycket du tjänar på när en använder koden. Jag har själv fått den och CA 15 kompisar har handlat med den men har inte fått ihop så mycket ”gratis pengar”, vet du hur mycket man tjänar?

  1. Sofie

   Åh, vad kul! :)

   Tyvärr har jag ingen aning! :/ Var först för ett par månader sen som jag märkte att jag ens hade pengar på mitt konto så vet inte heller hur länge det hade varit där då :p Så tyvärr har jag inget svar… Du kanske kan maila dem och fråga hur det funkar? :)

   1. Erica

    Okej, tack för svaret. Ska nog ta och göra det :)

    Fick hem borstarna idag. Hade nog riktigt ”tur” för min ögonborste sticks nästan inte alls. Älskar borstarna.

    1. Sofie

     Jaa, gör det! :)
     Åh, vilken tur och kul att du gillar borstarna! :D

 3. veronica

  Älskar pudret..Köpte det efter du tipsa om det första gången!Använder varje dag..Täcker bra och man får ett fint resultat

  1. Sofie

   Åh, vad kul att höra! Visst är det bra! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: