«

»

Fler godbitar från MAC Alluring Aquatic…

Kommer ni ihåg inlägget där jag visade två produkter från MAC’s Alluring Aquatic-kollektionen och där jag också sa att om jag hade möjlighet skulle jag klicka hem några fler produkter från kollektionen…?IMG_6197

Eh ja, kort och gott kan vi väl säga att möjligheten fanns och jag klickade hem ”några” fler produkter som ni ser här ovan! ;)

Gick alltså lite bananas men jag är SÅ nöjd med allting hittills så jag ångrar inget.
Och självklart så tänkte i det här inlägget visa er vad jag har köpt  bered er på ett långt inlägg… ;)

IMG_6066 IMG_6076Vi kan börja med att ta en titt på bronzern som bara heter Bronzing Powder och färgen heter Golden.
Golden är en väldigt ljus bronzer med lite skimmer i sig och den passar min ljusa hy otroligt bra.

Brukar undvika skimriga bronzers förutom under sommaren men denna kan jag tänka mig att använda under hela året då den är så ljus. Den är inte heller superpigmenterad eller FÖR skimrig så jag tycker att den ser väldigt naturlig och fin ut på.

IMG_6095Jag köpte även ett Tinted Lipglass från kollektionen i färgen Water Deities.
Förpackningen ser något annorlunda ut då ”vattendropparna” är mindre och det ser mer ut som att man har ”mistat” på vatten om ni förstår vad jag menar. Hur som helst så är även denna förpackning fin men desto finare är läppglanset i sig!

Läppglanset har en fin nude färg med bronzigt skimmer, det doftar vanilj och jag upplever att hållbarheten på det här glanset är riktigt bra. Definitivt ett nytt favorit-glans som jag gissar på kommer bli väl använt i sommar!

IMG_6094Jag köpte även ett till läppstift. Läppstiftet heter Enchanted One och det var den jag egentligen ville ha från början. När jag la min första beställning var den slutsåld men jag hade sån tur att den faktiskt kom in i lager igen av någon anledning så då var jag snabb med att beställa den!

Det är en matt, nude färg och jag trivs jättebra i den vilket är himla tur då det kan vara svårt att hitta nude-stift som passar.
Läppstiftet i sig är otroligt krämigt och känns inte ett dugg uttorkande trots att det är matt, jag älskar det!

IMG_6105Innan jag går vidare ska ni även få lite swatches.
Här ovan ser ni alltså bronzern (Golden), läppglanset (Water Deities) och läppstiftet (Enchanted One).

IMG_6200 IMG_6206Jag kunde inte heller motstå att köpa det andra rouget som släpptes i kollektionen – Seduced At Sea.
Jag hade ju sen innan köpt och testat Sea Me, Hear Me och det var det första Extra Dimension-rouget jag testade och jag blev stormförtjust i formulan så jag blev nyfiken på att testa det andra också.

Seduced At Sea har en lika fantastisk formula, krämigt och pigmenterat.
Dessutom tror jag faktiskt att jag gillar den här färgen ännu bättre (se swatch nedan), det är lite orange/korall-färgat med guldigt skimmer och jag bara älskar det!

IMG_6210 IMG_6215

Efter att ha blivit så imponerad av formulan på Extra Dimension-rougen så blev jag nyfiken på att testa en ögonskugga från Extra Dimension-serien också, och jag blev inte besviken! Skuggan är otroligt krämig och pigmenterad även den och jag längtar efter att få göra en sminkning med den!

Färgen som föll mig mest i smaken heter Legendary Lure och den har ett otroligt vackert djup i sig och påminner mig om mörkret djupt nere i havet. Skuggan känns otroligt spännande och mystisk och jag är bara helt förälskad!IMG_6229Här ser ni swatches på rouget (Seduced At Sea) och ögonskuggan (Legendary Lure), hur fina?!

IMG_6228Sist men inte minst så var jag tvungen att köpa nagellacket Submerged efter att ha sett det hos ett flertal bloggare.
Hur fint ser det inte ut?! Ser fram emot att testa det när jag har sparat ut mina naglar lite igen.

Och det var allt jag köpte från kollektionen! Jag har beställt de här produkterna både från Kicks och MAC’s svenska webbshop. Nu ska jag förhoppningsvis inte köpa mer (för då blir inte plånboken glad!) men jag kan definitivt säga att jag har fått mersmak för Extra Dimension-ögonskuggorna så jag vill i alla fall testa fler i framtiden!

Vad tycker ni om Alluring Aquatic-kollektionen? Har ni själva köpt något från kollektionen?

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Pernilla S

  Åh.. alltså dom där förpackningarna! Så himla fina. Och ögonskuggan, nagellacket och lipglosset såg så fina ut :)
  Pernilla S recently posted…The TMI tagMy Profile

  1. Sofie

   Eller hur! Lipglosset har snabbt blivit en ny favorit, jag ÄLSKAR det! :D

 2. Beautybylinda

  Åh jag vill typ ha hela kollektionen :) såå fina
  Beautybylinda recently posted…GrattisMy Profile

  1. Sofie

   Jaa, samma här! Hade jag haft råd hade jag seriöst klickat hem varenda liten grej bara för att, haha!

 3. Ida

  Läppstiftet enchanted one, passar det till alla tror du?
  Såg så fint ut på dig!

  1. Sofie

   Åh, jättesvårt att säga!
   Jag tycker själv att det är väldigt svårt att hitta nude-färger som passar och jag har svårt att tro att den skulle passa alla just för att det är en nude-färg… Men jag vet inte! :/

 4. Brownsugar

  I LOVE THIS!!!

  1. Sofie

   Bästa kollektionen någonsin! :D

 5. Mima

  Läppglanset är ju jäkla snyggt! :)

  1. Sofie

   Ja men visst är det! Har typ använt det varje dag sen jag fick hem det! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: