«

»

NOTD: Coral Heat

IMG_7650IMG_7662 IMG_7655 IMG_7648

Äntligen kan jag visa er det otroligt läckra Coral Heat från Maybelline‘s Bleched Neons-kollektion.
Jag har burit det här lacket 3-4 gånger nu men varje gång har jag på något sätt lyckats förstöra det innan jag har fotat det så när jag lackade med den ännu en gång i helgen var jag snabb med att fota.

Inte för att det har gjort mig något att använda det flera gånger för oj, oj, oj vilket läckert lack det här är!
En superhärlig färg till sommaren som dessutom är lättlackat, täcker på två lager och torkar ganska snabbt.
På bilderna har jag använt ett topplack ovanpå men om man inte gör det torkar det halvmatt vilket också är superläckert!

2 kommentarer

 1. mima

  Jisses så snyggt! :) har du fler lack i samma kollektion? :)
  mima recently posted…neon. I love.My Profile

  1. Sofie

   Visst är det!
   Ja, jag har även Chic Chartreuse som jag visade här – http://sofies.sajk.com/?p=3545 – men annars har jag tyvärr ingen mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: