«

»

NOTD: Ignite The Night + Set In Stones

Igår hade jag en riktigt städdag, inte nog med att jag storstädade lägenheten så städade jag även i mitt bildarkiv!

Det har varit kaos länge nu och jag kände att jag bara var tvungen att göra något åt det. I och med det så fick jag bättre koll på vad jag har och inte har bloggat om än så här kommer bilder på ett nagellack som har legat lite för länge i arkivet! ;)

IMG_6816 IMG_6813 IMG_6804

Ignite The Night från Essie fyndade jag på rean i början av sommaren (insåg att jag har råkat slänga bilder där jag visade det + andra fynd då jag var bombsäker på att jag hade visat det i bloggen vilket jag uppenbarligen inte hade, oops!) och det är ett lack som ingick i deras Encrusted Treasures-kollektion som jag tidigare har två lack ifrån, se HÄR och HÄR.

Det är ett mörkgrått lack med smått glitter i som ger det något av en metalliceffekt. Väldigt fint på egen hand också men här har jag valt att piffa upp det lite med ett lager av Set In Stones, även det från Essie, ovanpå. De större glitterbitarna ni ser är alltså Set In Stones.

Tyvärr så minns jag inte hur många lager som behövdes för full täckning men jag minns att jag inte hade några problem med det i alla fall så jag kan tänka mig 1-2 lager samt att det var lättlackat!

Jag tycker lacket är superfint och det känns helt klart värt de 50 kronor jag betalade för det på rean.
Vad tycker ni om det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: