«

»

VIDEO: Kicks-haul!

YouTube Preview Image

Den 12:e augusti var sista dagen man kunde handla på Kicks webbshop med 15 % klubbrabatt så då passade jag på att lägga en stor beställning med produkter från bl.a. MAC, Rituals, Laura Mercier, Giorgio Armani och YSL.

Jag kommer SJÄLVKLART att visa allting närmare på bloggen men om ni redan nu vill se vad jag beställde så kan ni kika på videon!
Glöm inte att ändra till HD för bästa kvalité! 

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sofie S

  Woooow! Vilken drömhaul, hade velat ha allting själv också! :) Ser fram emot recensioner och swatches, speciellt på läppennan från Mac som jag själv har tänkt beställa!

  1. Sofie

   Ska se till att fixa det så snart som möjligt då! :D
   Hittills är jag så himla nöjd med allting! :D

 2. Esther

  That adesrseds several of my concerns actually.

 3. kredit kosten qm

  Loïc 15 octobre 2012 En faite, si j’ai bien compris, plutôt que de faire venir des clients de chez les autres opérateurs, ils préfèrent faire transiter leurs propres clients d’un service à un autre ?Mais lol, quoi…

 4. http://immobilienkreditbiz.club/

  ¡Ay que cosa mas buena!.Hago muy pocos dulces porque me parecen platos muy laboriosos pero estas galletas las veo sencillas de hacer y el resultado me ha gustado mucho así que me copio la receta.Pochoncicos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: