«

»

VIDEO: Smink-haul!

YouTube Preview Image

Igår laddade jag upp en haul-video på YouTube som jag tänkte att jag kunde dela med mig av här också.
Oftast brukar jag inte lägga upp mina haul-videos här då jag i vanliga fall redan har hunnit blogga om det mesta när videon väl kommer upp men på sistone har jag både shoppat och fått hem så mycket så jag har inte hunnit visa någon av de här produkterna på bloggen ännu.

Så om ni är nyfikna på att se lite blandade sminkprodukter som jag har köpt de senaste veckorna kan ni kika på videon! :)

I videon går jag även ut med att jag inför ett KÖPSTOPP mot mig själv, oj oj oj!
Det har som sagt blivit mycket shopping på sistone så nu sätter jag stopp för jag behöver spara lite pengar nu de kommande månaderna, hehe! Önska mig lycka till! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: