«

»

NOTD: Glitter Texture Gradient

IMG_7658 IMG_7663IMG_7708

Vänster handIMG_7669IMG_7698Höger hand

Igår fick ni se min första gradient och idag ska ni få se min andra!

Fastnade verkligen direkt för hela grejen med gradient och förstår inte varför det tog så långt tid innan jag testade det! Ni lär får se fler gradients framför också, och jag ska även göra en video där jag visar hur jag gjorde gårdagens naglar! Orkar ni dock inte vänta på det så finns det en massa tutorials på hur man gör gradient-naglar på youtube, så det är bara att söka! :)

Den här gången valde jag att göra en gradient med mina älskade texturlack!
Jag har använt Diamond Crush & Candy Crush från Isadora och Can’t Let Go från OPI.

Som ni ser har jag även använt endast Diamond Crush på övriga naglar.
Detta ville jag göra så att ni skulle få se det på egen hand eftersom jag inte har visat det på bloggen än.
Visst är det snyggt?! Formulan var lika bra som med de andra från Isadora, täckte lätt och la sig där man ville.

Min förälskelse till texturlacken fortsätter…

3 kommentarer

 1. Alexandra

  Vad fint det blev! Kul att göra gradient med texturlack.

  1. Sofie

   Tack! :D
   Ja, jag tyckte det blev riktigt läckert faktiskt!

 2. Pernilla

  Jag är också helt förlorad i de där lacken, de är fantastiskt fina och att göra gradient av dem var en tiopoängare :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: