«

»

Urban Decay Vice 3 Palette

IMG_0227

Jag har sparat det bästa till sist… Det har nu blivit dags att visa Vice 3-paletten!

Urban Decay har nu släppt Vice-paletter till julen tre år i rad, den första fick jag tyvärr inte tag på men den andra har jag (se den paletten HÄR). Och om vi säger så här… jag gillade Vice 2 men den har ingenting mot den här paletten!

Vi kan ju börja med att prata om utsidan. Jag har hört vissa som tycker den ser lite för ”flashig” ut men jag älskar den! Jag tycker den är så jädra läcker med sin spegelblanka yta, färgerna i mitten och så det limegröna/gula Vice-märket. Det enda negativa är väl att den lär bli full av fingeravtryck…IMG_0230

 

…men det har Urban Decay försökt att skapa en lösning på! Med Vice 3-paletten får man nämligen med en liten tygväska att förvara paletten i. Superbra tycker jag då det minimerar risken för repor – men fingeravtrycken blir vi nog inte av med ändå för de kommer så fort man plockar ur paletten…IMG_0234

Vice 3-paletten har inte den roliga, automatiska knapp-öppningen som jag verkligen gillade på Vice 2-paletten – i stället har locket en vanlig magnetstängning. Positivt är i alla fall att även denna har en stoooor spegel med en bra lutning så att man kan ställa upp den på bordet och ha som sin huvudsakliga spegel om man vill det. IMG_0238

Inuti paletten hittar vi 20 ögonskuggor varav ca 5-6 stycken är matta och resten är skimriga. Jag tror inte det är en enda ordentligt glittrig ögonskugga i den här paletten vilket inte gör mig något då jag mest tycker de är jobbiga att applicera.

Ögonskuggorna är uppdelade som i ”spalter” varav den första endast har matta, neutrala färger. Sedan har vi lite mer blåa och gröna skimriga skuggor, därefter följer lite diverse koppriga, lila, bruna och plommonfärgade skuggor. Den sista raden består av fyra superfina skuggor med en lite kallare ton.

Jag ÄLSKAR verkligen färgkombinationerna i den här paletten och det är inte en enda av skuggorna som jag inte är nyfiken på att testa, jag vill sminka mig med allihopa på en gång typ!

Här kommer swatches uppdelade utifrån ”spalterna”…
IMG_0241

Truth (som tyvärr knappt syns på min bleka hy, och som är lagad då skuggan var sönder när jag fick hem paletten :(), Undone, Downfall och DTF.

Värt att nämna är att det finns en skugga i Naked 2 Basics-paletten som också heter Undone så jag trodde att det var samma men det är det alltså inte.

IMG_0246

Dragon, Freeze, Heroine och Brokedown.

Alltså… YEEES till alla dem här! <3IMG_0248

Vanity, Lucky, Reign och Bobby Dazzle.

Hela den här spalten skriker ju efter att tillsammans bli en sminkning, eller hur?!?!IMG_0252

Alien, Alchemy, Bondage och Sonic.

De här färgerna till mina blåa ögon… OH YES!IMG_0256Last Sin, Angel, Defy och Revolver.

Ja alltså… om ni inte redan har förstått det så är jag KÄR i den här paletten!
Jag har gått runt hela dagen och sagt ”Yes, yes, yes!” efter att ha swatchat den, I loooove it!
Hade det inte varit för att jag har haft fullt upp med CV-skrivande och plugg idag så hade jag nog spenderat dagen med att leka loss med den här paletten i stället.

Jag var faktiskt lite skeptisk till den här paletten efter att ha hört vissa dåliga recensioner men jag är så glad att jag köpte den ändå för ja.. jag älskar den! Min nya kärlek! <3

Jag köpte min på BeautyBay och där kostar den ca 510 kronor – vilket kan kännas dyrt men med 20 skuggor i paletten så innebär det att varje skugga kostar ca 25 kronor, och det är billigt! ;)

Vad tycker ni om Urban Decay Vice 3? Vilken var er favorit”spalt”? 

6 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Sofie Stålros

  Men herregud perfektion i en palett var det här ja?!
  Fram tills nu har jag tänkt att denna är alldeles för dyr för mig men när jag kollar på dina swatches….. Får nog fundera över den där ändå! Min favoritspalt var helt klart den röd/lila/rosa som du skrev skulle passa bra till dina ögon, kärlek!!!!
  Sofie Stålros recently posted…Glossybox OktoberMy Profile

  1. Sofie

   Ja men visst är den fiiiiin!! Är helt kär! :D

 2. Wysteriias skönhetsblogg

  Nej men så fin den ser ut :D

  1. Sofie

   Den är superfiiiin! :D

 3. Mimas Hälsa&Skönhet

  Ojsan herregud så snygga skuggor det var i den paletten!!! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…AVON-ERBJUDANDEMy Profile

  1. Sofie

   Eller huuur! :D

 1. Urban Decay Vice 4 Palette » Sofies Skönhetsblogg

  […] 20 stycken ögonskuggor varav flertalet oftast är väldigt färgglada. Jag äger Vice 2 och Vice 3 sedan innan och jag tror faktiskt att Vice 4 är min favorit av […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: