«

»

By Terry Baume de Rose Nutri Couleur

IMG_0142

By Terry är ett märke som jag har hört väldigt mycket om på sistone och som jag har blivit väldigt nyfiken på att testa.
Märket skapades av Terry de Gunzburg som är välkänd i skönhetsbranschen och som bl.a. uppfann den otroligt hypade Touche Éclat från YSL när hon arbetade där.

Ni kanske därför kan tänka er hur glad jag blev när jag fick hem tre stycken av By Terry’s bästsäljande produkt, Baume De Rose Nutri Couleur!

Baume De Rose Nutri Couleur är vårdande läppbalsam som ger en hint av färg till läpparna.
De innehåller bl.a. vårdande sheasmör, lugnande och mjukgörande stamceller från ros, E-vitamin som är rik på antioxidant, omstrukturerande ceramider och något som kallas ”filling sphere” som ska återfukta och jämna ut.

Läppbalsamen kommer i otroligt fina och lyxiga burkar med frostat glas och ett silvrigt lock i plast.
Läppbalsamet doftar ros vilket även det känns väldigt lyxigt men ogillar man rosdoft kanske det inte är någon höjdare.
IMG_0153IMG_0159

 

I höstas släpptes sex färger av Baume De Rose Nutri Couleur i kollektionen Rose Infernale och jag har fått hem tre av dessa.
Bloom Berry som har en röd färg, Fig Fiction som har en lila/plommig färg och Toffee Cream som har en brun/nude färg.
IMG_0170

4 Bloom Berry, 5 Fig Fiction och 6 Toffee Cream.IMG_0953

4 Bloom BerryIMG_0178

5 Fig Fiction

IMG_0857

6 Toffee Cream

Jag har blivit riktigt förtjust i dessa läppbalsam och jag kan förstå varför de är bästsäljare.
Läppbalsamen känns otroligt sköna på läpparna och mjukgör verkligen på djupet, samtidigt som de ger en fin hint av färg och en otroligt vacker glans. Färgen går att bygga upp lite ju fler lager man tar, vilket är vad jag brukar göra då jag vill ha lite mer färg.

Då jag är väldigt förtjust i plommon och nude-färger så har Fig Fiction och Toffee Cream blivit mina personliga favoriter men Bloom Berry är himla fin den med. Jag gillar verkligen att läppbalsamen ändå är tillräckligt pigmenterade för att man ska se skillnad på de olika färgerna – tycker annars att det är så onödigt med flera olika färger när man knappt ser någon skillnad på dem ändå.

De här läppbalsamen osar lyx och som jag har förstått det ska de även ge lite av en anti-aging-effekt och kanske är det det som gör prislappen så hög? Man får nämligen ge 390 kronor för en burk!

Är man student som mig så kanske det därför inte är något man springer ut och köper men har man lite extra pengar att spendera och vill ha en riktigt bra och lyxig produkt så kan det definitivt vara värt att ta en kik på dessa!

Blir ni sugna på Baume De Rose Nutri Couleur så hittar ni dem HÄR.

*pressutskick
*inlägget innehåller affiliatelänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: