«

»

Laura Mercier Mini Caviar Stick Collection

IMG_1494

Strax innan julafton beställde jag en julklapp till mig själv från COW Parfymeri.
Idag fick jag äntligen sms om att paketet fanns att hämta och oj så överraskad jag blev när jag öppnade och såg ett vackert inslaget paket ligga i, det blev verkligen en julklapp till mig själv – inslaget och allt liksom! ;DIMG_1496

IMG_1502

Inuti paketet låg Mini Caviar Stick Collecion från Laura Mercier.
Kollektionen innehåller sex stycken minisar av Laura Merciers Caviar Stick Eye Colour som är vackra, metalliska krämögonskuggor på stift. De ska vara enkla att applicera och bli jämna över ögonlocket och när de väl sitter där ska de tydligen sitta på ordentligt också.

Jag äger inte så många krämögonskuggor sedan innan och när jag såg swatches på dessa var jag bara tvungen att ha dem.
Kolla bara…

IMG_1531Rosegold, Amethyst, Moonlight, Copper, Khaki och Cocoa.

Alltså hur fantastiska är inte dessa? Och jädrar vad dessa swatches satt på, fick gnugga som en galning med både tvål och varmvatten innan jag fick bort dem. LÄNGTAR tills jag kan testa dem på.

Vet inte om jag kan välja någon favorit men tror att Moonlight och Rosegold kommer bli de som används allra mest.

Jag köpte som sagt det här kittet på COW Parfymeri och där kostade det 500 kronor för dessa sex minisar.
Man kan även köpa Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour enskilt i full storlek och i ännu fler färger och då kostar de 240 kronor/styck.

Vill man slippa betala frakt finns även några av färgerna att köpa på beauty.theyouway.com (affiliatelänk) för 239 kronor/styck.

 

2 kommentarer

1 ping

 1. Lackert

  Wow ser ju galet fina ut
  Lackert recently posted…En bättre bildMy Profile

  1. Sofie

   Det är dem!! :D

 1. I min sminkväska… » Sofies Skönhetsblogg

  […] Jag har absolut älskat mina krämskuggor från Laura Mercier de senaste månaderna så jag var tvungen att plocka med mig några av färgerna. De här skuggorna glider på, är superpigmenterade och går att sudda ut endast med fingret. Så smidiga att använda och de blir så snygga på! Har swatchat dem här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: