«

»

Sminkning: New Year’s Eve

Jag hoppas att ni alla hade en trevlig nyårsafton och nu är redo för ett nytt år!
Jag och sambon fixade nyårsfest i år och det var jättetrevligt!
Så här såg sminkningen för kvällen ut…

Det blev sotiga ögon med glitter på inre delen av ögonlocket och så ett par ljusrosa läppar på det.
Jag testade också på enskilda ögonfransar och jag måste säga att jag älskar det!

Det tar lite längre tid att sätta dit men det var så mycket enklare att få till det snyggt samtidigt som man inte behöver oroa sig för om någon ramlar av då det ändå inte syns i så fall – men jag kan tillägga att inte en enda frans ramlade av och då var jag sminkad från 12 på förmiddagen till ca halv 4 på natten!

Hur såg er nyårsmakeup ut?

IMG_1652

IMG_1635 IMG_1667 IMG_1668

IMG_1654 IMG_1655 IMG_1657

 

Bas:

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer
Lumene Longwear Blur Foundation
MAC Pro Longwear Concealer
MAC Prep+Prime Highlighter – Radiant Rose
Lumene CC Color Correcting Powder 6-in-1
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Fawn
NARS Blush – Douceur
theBalm Mary-Lou Manizer

Ögon:

Urban Decay Primter Potion
Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Eyeshadow – 04 Pulp Fiction
Urban Decay Smoked Eyeshadow Palette – Asphalt och Blackout
Too Faced Shadow Insurance Glitter Glue
Too Faced Glamour Dust Glitter Pigment – Blue Angel
Urban Decay 24/7 Glide On Pencil – Perversion
Stila Stay All Day Waterproof Eyeliner
Too Faced Better Than Sex Mascara
Eyelure Individual Lashes Ultra Natural
Anastasia Dip Brow Pomade – Dark Brown
Anastasia Brow Powder Duo – Dark Brown
Anastasia Brow Gel

Läppar:

MAC Lipstick – Angel

6 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. mirela

  Tycker att det är den finaste sminkningen du gjort hittills! Passade dig hur fint som helst!

  1. Sofie

   Åh, tack! :D

 2. Ida

  Så fin sminkning! Passade dig jätte jätte bra. Skulle inte du kunna göra en tutorial på denna sminkning? :)

  1. Sofie

   Tack! :D Jag filmade faktiskt när jag gjorde den här sminkningen så det kommer en video på den, dessvärre ingen tutorial utan blir mer en Get Ready With Me-video men man kommer i alla fall se vilka produkter jag använder och när jag använder dem, är bara att jag inte kommer förklara hur jag gör, så jag hoppas det blir bra! :D

 3. mirja

  Riktigt snyggt, du är mycket duktig!!

  1. Sofie

   Tack! :D

 1. Favoriter 2015 ♥ Mina 15 favoritsminkningar! » Sofies Skönhetsblogg

  […] New Year’s Eve […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: