«

»

Depend 7 Day Hybrid Polish System

IMG_2131

Idag tänkte jag att vi skulle ta oss en närmare kik på Depend‘s helt nya serie med nagellack – 7 Day Hybrid Polish System – som ska ge mycket glans och en ”gel feeling” – och som dessutom ska sitta på plats i upp till en vecka!

Nagellacken med denna hybridformula är både enkla att applicera och ta bort, lacket härdas i dags- eller lampljus vilket innebär att ingen LED- eller UV-lampa behövs och när man har tröttnat på lacket tas det enkelt bort med vanligt nagellacksremover. Hela behandlingen ska ta ca 15-20 minuter så det tar inte särskilt lång tid att få dessa fina, glansiga och hållbara naglar heller!

I serien hittar vi hela 39 olika färger samt ett Starter Kit som innehåller den rengöring, baslack och topplack som behövs för att få lacken att sitta på plats i sju dagar.IMG_2156

Startkitet kostar 99 kronor och innehåller Steg 1Cleanser, Steg 27 Day Protecting Base och Steg 47 Day Hybrid Top. I kitet får man även med en liten nagelfil och en manikyrpinne. Allt man behöver för att fixa manikyren!IMG_2132

Av de 39 7 Day Hybrid Polish-färger som släpps fick jag med mig åtta hem från Daisy Beauty Expo.

Värt att nämna är ett Depend i och med det här släppet har utarbetat ett unikt märkningssystem som visar vilken täckningsgrad nagellacket har. Den här märkningen hittar man på alla 7 Day-lacken och som jag förstod det kommer märkningen även finnas på Depends övriga lack inom en snar framtid också.

Täckningsgraden är baserad på två tunna lager och märkningen är en cirkel. Är cirkeln helt ifylld betyder det att lacket är heltäckande, är den halvt ifylld är lacket halvtäckande och är cirkeln tom är lacket transparent.

Ni kan se märkningen på flaskorna här nedanför (ni ser den nere i högra hörnet) – Slightly Blushing och Pretty As Stars har en halvt ifylld cirkel medan resterande lack har en helt ifylld cirkel.
IMG_2135

Slightly Blushing, Blueberry Smoothie, Mixed Berries och Rusty Raven.IMG_2138

Poppy Orange, Goth Black, Hide The Silver och Pretty As Stars.

Då jag fick mina naglar lackade med Depend 7 Day Hybrid Polish System på mässan förra helgen (ni ser Goth Black och Pretty As Stars på mina naglar HÄR) så har jag ju nu testat hållbarheten i över en vecka. Tanken var att jag skulle lägga upp en bild på hur de såg ut men sanningen är att jag halvvägs in i veckan började pilla på nagellacket och därför är det inte så mycket kvar (aja baja, Sofie!).

Vad jag däremot kan säga är att redan dagen efter skavdes lite av lacket av på två av naglarna, strax efter att jag diskat och tvättat sminkborstar – alltså varit med händerna i vatten. Så det var lite av en besvikelse… Den resterande delen av veckan, fram tills jag själv började pilla, höll däremot nagellacket på plats. Naglarna höll sig dessutom väldigt glansiga och fina så utöver det som föll av dagen efter så var jag väldigt nöjd med lacket.

Men idag ska ta bort det lilla jag har kvar och lacka om med en ny färg så jag lovar att återkomma om en vecka igen och uppdatera er om hur hållbarheten faktiskt är under en vecka, för jag ska ge FAN i att pilla på dem den här gången! Har nästan bara hört bra om lacken hittills så jag håller tummarna för att det sitter på den här gången!

Depend 7Day-lacken släpps i butik nu under v 4 och startkittet kostar som sagt 99 kronor och nagellacken 39 kronor/styck.
Är ni sugna på att testa?

*pressprov – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

2 pingar

  1. Slutsats: Depend 7 Day Hybrid Polish System » Sofies Skönhetsblogg

    […] och min första lackning med dem samt där jag berättar om appliceringen så kan ni läsa dem HÄR och […]

  2. Depend 7Day Hybrid Polish, Local Grapevine. | Little Miss Consumer

    […] till kostar ca 39:-, ni hittar produkterna på Åhlens. Här kan ni läsa vad Anna, Karin och Sofie tycker om Depend 7day Hybrid Polish. Har någon där ute hunnit testa än? Vilket nagellacksmärke […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: