«

»

Snabb volym med Bosch och Björn Axén

IMG_2466

Tjoho! Jag har äntligen hittat ett snabbt och enkelt sätt att ge mitt hår det där lilla extra puffet som jag så gärna vill ha men som jag sällan orkar fixa.

Jag har sånt där superplatt, tråkigt hår som bara ligger slickat mot skallen om jag inte gör något åt det och sedan jag klippte av mig håret har det känts viktigare än någonsin att få till den där extra volymen i hårbotten som får håret att se lite fylligare och voluminöst ut.

Och nu har jag alltså hittat ett sätt att snabbt och smidigt få till det och det är med hjälp av den här trion…IMG_2490BOSCH Style To Go Varmluftsborste – med den här lilla, men effektva, filuren borstar jag igenom håret från hårbotten och uppåt (Om man nu kan förklara det så? Mvh, hårstylingsoskulden, typ.) medan varm luft blåser ut vilket gör att jag får till ett fluff i hårbotten som sedan också stannar där. Tar ca 2-3 minuter att fixa i torrt hår, har inte provat i blött hår ännu.

Björn Axén Texture & Volume Dry Spray – när jag är färdig med stylingborsten går jag in med den här GRYMMA volymsprayen, jag lyfter på det översta lagret av hår, sprayar in lite av detta och gnuggar igenom det med fingrarna. På det stället får jag världens volym direkt och borstar då ut det lite tills det ser ut som jag vill. Tar ca 2 minuter att fixa det.

Björn Axén Caring Hairspray – som en sista touch så sprayar jag lite hårspray för att fixera det, det här hårsprayet är väldigt lätt och lämnar inte håret tungt utan hjälper mig att hålla frillan på plats utan att tynga ner. Tar väl en sisådär 10 sekunder att spraya i.

Och det är det! På ca 5 minuter har jag alltså fått till samma snygga volym till håret som jag annars har fixat genom att typ tupera sönder håret och sedan ha en massa volympuder och hårspray i. Det här tillvägagångssättet känns både smidigare, snyggare och mer skonsamt för håret.

Ber förövrigt om ursäkt för mina kassa förklaringar, har aldrig varit så mycket för att fixa med mitt hår så jag vet inte hur jag ska förklara på ett bra sätt. Skulle det vara så att ni inte fattar alls vad jag snackar om och vill förstå så säg till så kan jag i så fall fixa en videotutorial.

Jag gillar i alla fall! Vad tycker ni?
Hur brukar ni styla ert hår?

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

 

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Karre

  Jättefint! :)

 2. elinor

  Låter ju super bra. Har med jätte platt hår så ska definitivt kika på stylingborsten :D
  elinor recently posted…Grey sweaterMy Profile

  1. Sofie

   Ja, gör det! :D

 3. Ida K

  Varmluftsborsten är guld! Brukar göra mitt lite böljande vågigt med den!
  Ida K recently posted…Recension: REN Rosa Centifolia Express Make-up RemoverMy Profile

  1. Sofie

   Härligt! :D Jag gillar den verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: