«

»

MAC Lightness of Being Mineralize Skinfinish Lightscapade

IMG_2353

Nyligen släpptes kollektionen Lightness Of Being från MAC och i den fanns en Mineralize Skinfinish som jag var väldigt sugen på så jag var snabb att klicka hem den när jag såg den på hemsidan!IMG_2357

Mineralize Skinfinish bytte ganska nyligen förpackning och det här är första gången jag ser den på nära håll och jag måste säga att jag är inte särskilt förtjust i den! Tycker dels att den är fulare men också lite osmidig, har till och från haft lite problem med att öppna den faktiskt… Nej, förra förpackningen var mer i min smak! Ni kan se en dålig bild på den förra förpackningen här.

IMG_2365

Men nu är det ju inte förpackningen som är det viktiga utan innehållet!
Mineralize Skinfinish i färgen Lightscpade är en highligter som beskrivs som en ”off-white” med inslag av rosa, blått och gult.

IMG_2361IMG_2366

Det otroligt vackra mönstret är exklusivt just för den här kollektionen och trots att det är väldigt fint vet jag inte om det är det bästa, upplevde nämligen att det var lite svårt att plocka upp produkt med borsten och det verkade dessutom som att små bitar föll av när jag swatchade med fingret.

Men om jag ska vara helt ärlig så är det något jag kan stå ut med då jag är väldigt svag för vackra produkter som dessa…

IMG_2373

Här ser ni produkten swatchad, det blir en jättefin vit-rosa-lila-tonad highlighter och jag tycker den är jättefin!

IMG_2411Här har jag använt den på kindbenet och även lite på näsryggen och jag bara älskar det naturliga glowet den ger!
Helt klart en ny vardagsfavorit när det kommer till highlighters!

Vad tycker ni?
Om ni själva blir sugna så finns den här faktiskt kvar i lager på hemsidan, den kostar 255 kronor och ni hittar den här tillsammans med övriga produkter från kollektionen.

 

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Pernilla S

  Har den sen några månader tillbaka, och jag älskar den! Skiftar mellan den och MUS microshadow ”muffin” när jag använder highlighters :)
  Pernilla S recently posted…Tjena mittbenaMy Profile

  1. Sofie

   Tycker den är så himla fin! :D

 2. Mimas Hälsa&Skönhet

  Wow, det ser så naturligt ut! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…FOREVERMy Profile

  1. Sofie

   Visst gör det! Blir så himla fin på! :D

 3. Wysteriias skönhetsblogg

  Sååååå fin! :D
  Wysteriias skönhetsblogg recently posted…Mitt hÃ¥r älskar Björn Axén!My Profile

  1. Sofie

   Jaaa! Är helt kär! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: