«

»

NOTD: Blueberry Smoothie Mix

IMG_2526 IMG_2529 IMG_2533

Just nu bär jag tre av de nya 7 Day-lacken från Depend på naglarna.
Det lila heter Blueberry Smoothie, det ljusrosa heter Slightly Blushing och glittret är det jag visade i min förra manikyr som heter Pretty As Stars. Är verkligen förtjust i de här färgerna tillsammans och tycker att manikyren blev jättefin!

Bilderna ovan är tagna tre dagar efter att jag målade på nagellacken och som ni ser sitter de fortfarande på som de ska och är även glansiga och fina. På onsdag har jag burit lacken i exakt en vecka så då kommer jag att återkomma och berätta hur det har hållt sig under den tiden.

Den här manikyren var den första jag gjorde på egen hand och jag måste säga att jag blev väldigt imponerad över hur enkel och smidig appliceringen av lacken var, jag har lackat med två lager av krämlacken och ett lager av glitterlacket.

Depend rekommenderar att man applicerar dem så här: 

 1. När du applicerar Depend 7 day Base, Polish och Top gör du alltid alla 10 naglarna i en följd.
 2. Rengör naglarna med Depend 7 day Cleanser. Vänta 30 sekunder så att ytan är helt torr.
 3. Applicera 7 day protecting Base på alla naglarna. Börja på lillfingret (från höger eller vänster.
 4. Därefter kan du direkt applicera det första lagret av 7 Day Hybrid Polish. Vänta för säkerhets skull 30 sekunder innan lager 2 appliceras. Vänta även här 30 skunder extra innan du applicerar 7 Day Top.
 5. Du avslutar med att applicera Hybrid Top i 2 lager. Vänta 3 minuter innan du applicerar sista lagret Hybrid Top. Efter 5 minuter är 7 Day-behandlingen torr så att du kan vidröra lackytan.

Jag gjorde precis som det stod i beskrivningen och det tog mig ca 20 minuter och efter ca 35-40 minuter kände jag att lacken inte bara var torra nog för att vidröras utan även så att man kunde börja göra saker med händerna utan att oroa sig för att förstöra manikyren – fantastiskt! I vanliga fall brukar jag trots snabbtorkande lack behöva vara försiktig i några timmar efteråt då lacket är yttorrt men inte stöttåligt.

Formulan på alla tre lacken var dessutom väldigt bra – inte alls rinniga utan la sig där jag ville ha det.
Borsten är en av de bästa jag har stött på. Den är kort, platt och rundad längst ut, helt perfekt till mina nuvarande korta naglar  och jag tror ALDRIG att jag har lyckats lacka så här fint när jag har så korta naglar.

Så ja, jag är supernöjd med appliceringen och de här lacken lär bli mina go-to när mina naglar är korta!
Hur hållbarheten är under en vecka får ni veta på onsdag.

Depend 7 Day-lacken finns att köpa i butik NU och ni hittar dem bl.a. hos Kicks, Åhlens och Eleven.se*.
Har ni hunnit testa ännu? I så fall, vad tycker ni?

*pressprov – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

*inlägget innehåller affiliatelänkar  – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

2 kommentarer

 1. Naturligtvisnaturligt/Eyla

  Älskar manikyren med de olika färgerna :D Du är så kreativ!
  Naturligtvisnaturligt/Eyla recently posted…Depend 7day- Mixed BerriesMy Profile

  1. Sofie

   Tack! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: