«

»

Slutsats: Depend 7 Day Hybrid Polish System

Sju dagar har nu gått och det har blivit dags att visa hur nagellacket har hållt sig och så ska jag ge er min slutgiltiga åsikt om Depend 7 Day-lacken. 

Har ni missat mina tidigare inlägg där jag bl.a. berättar om 7 Days-lacken och min första lackning med dem samt där jag berättar om appliceringen så kan ni läsa dem HÄR och HÄR.

Men nu tar vi oss en kik på hur det har hållt under en vecka!

IMG_2656Vänster hand IMG_2664Höger hand

Som ni ser så har lacket släppt lite både på höger och vänster hand, men främst på höger hand som jag använder mest – där har lite av lacket släppt på tre av naglarna (på tummen har jag dock pillat bort lite själv också så det har inte släppt så mycket av sig själv) medan det endast har släppt lite på tummen på vänsterhanden.

SLUTSATS

På mig så håller Depend 7 Day-lacken INTE i sju dagar. På mig håller lacket i ca 4-5 dagar innan det börjar skavas av små bitar, värt att nämna är att jag har ett jobb där händerna tvättas ofta vilket skulle kunna vara en bidragande faktor. 4-5 dagar är dock en lång tid för nagellacket att sitta helt på för att vara mig då nagellack på mig oftast börjar skavas av efter 1-2 dagar. Så jag är ändå nöjd med resultatet.

Appliceringen av Depend 7 Day Hybrid Polish System har lite fler steg än när man lackar vanligt men går trots det väldigt snabbt och smidigt. Lacket härdas fort i dags- eller lampljus vilket gör att händerna är fullt användbara på ca 30-45 minuter. Med de här lacken behöver man med andra ord inte gå och vara försiktig i flera timmar efter man har målat.

Borsten är liten med bred, platt och rundad längst ner vilket gör den ultimat att måla med – även på mina fjuttiga naglar!

Nagellacken har täckt på de antal lager som har utlovats.

Med andra ord så är jag väldigt nöjd med de nya nagellacken från Depend trots att de inte höll i sju dagar som det utlovades, i alla fall inte på mina naglar. Vill ni se fler åsikter om lacken kan ni bl.a. ta er en titt hos Little Miss Consumer, Honi, Naturligtvis Naturligt och Vacker & Underbar.

Depend 7 Day-lacken finns att köpa i butik NU och ni hittar dem bl.a. hos Kicks, Åhlens och Eleven.se*.

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

*inlägget innehåller affiliatelänkar  – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

1 kommentar

2 pingar

  1. jondayla

    Den måste jag testa :)

  1. Depend 7 Day Vårkollektion » Sofies Skönhetsblogg

    […] Depend en fantastiskt fin vårkollektion i deras 7 Day-serie (se vad jag tycker om de lacken HÄR). Lacken har funnits ute sedan v. 11 och jag hoppas att de fortfarande går att få tag i för de […]

  2. Sommaren hos Depend! » Sofies Skönhetsblogg

    […] 7 Day-lacken släpps v. 21 (alltså nästa vecka!) och kostar 39 kr/st för 5 ml. Vill ni läsa vad jag tycker om 7 Day-lacken i sig kan ni läsa min recension här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: