«

»

Depend Garden Dreams – släpps v. 9!

IMG_2721

Vecka 9 släpper Depend en vårkollektion med namnet Garden Dreams som består av vackra pastellack med en sidenmatt finish. För min del var det kärlek vid första ögonkastet och jag kunde därför inte vänta med att visa er utan ni ska få en kik på kollektionen redan idag!

 

Vårens kollektion Garden Dreams bjuder på pastellfärger som får oss att längta ut i vårsolen. Mjuka gröna toner, svala blå, romantiska lila eller söta rosa nyanser, alla känns helt rätt i vår. Låt dig inspireras av vårens hetaste trendfärger. Samtliga lack i Garden Dreams-kollektionen har en vacker sidenmatt lyster.

IMG_2729

Kollektionen består av totalt tolv nagellack och ni ser dem alla här nedan.
Lacken har både söta namn och nummer, på flaskan står dock endast numren.
IMG_2734

4052 Daisy Petals, 4053 Sunshine Kisses, 4054 Blooming Roses och 4055 Backyard Peonies.IMG_2736

4056 Butterfly Dreams, 4057 Lovely Wildflowers, 4058 Sweet Blooms och 4059 Morning Sky.IMG_27414060 Spring Romance, 4061 Garden Tea Party, 4062 Apple Pie och 4063 Secret Garden.

IMG_2715

Med så här många fina lack kändes det som en självklarhet att göra en Skittles-manikyr så här ser ni Sunshine Kisses, Blooming Roses, Backyard Peonies, Secret Garden och Morning Sky.

Som ni ser har lacken något av en frostig finish vilket jag i vanliga fall inte gillar men i och med att lacken även torkar till en sidenmatt finish så funkar det och jag tycker de är hur fina som helst!

Samtliga lack täckte helt och hållet på två lager och var lättlackade, upplevde möjligen Sunshine Kisses och Blooming Roses som något rinnigare men det var inte några större problem. Eftersom jag var ute efter den sidenmatta looken har jag inte använt något topplack och torktiden var kort.

Jag är helt såld på den här kollektionen och ser fram emot att testa övriga färger snart också!

Vad tycker ni om Garden Dreams-kollektionen? Ser ni några färger ni gillar extra mycket?

Kollektionen släpps som sagt inte förrän vecka 9 så det är några veckor kvar. Nagellacken är limited edition och kommer att kosta 25 kronor/styck.

*pressutskick, läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

11 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. jondayla

  Måste man ju bara köpa! Så fina!

  1. Sofie

   Ja men visst är dem!! :D

 2. Naturligtvisnaturligt/Eyla

  Nu blev jag sugen på skittles! Sån buse, haha.

  Jag kan lätt tänka mig att köpa några av färgerna, de är ju så fina :D Vilken är din favorit?
  Naturligtvisnaturligt/Eyla recently posted…Depend 7day- Mixed BerriesMy Profile

  1. Sofie

   Oj, oj, oj! Jag vet inte… haha!
   Jag gillar verkligen Backyard Peonies som jag har på långfingret, men även Blooming Roses och Morning Sky.
   Men så finns det ju färger jag inte har provat ännu som jag är väldigt nyfiken på också då de ser fantastiskt fina ut, t.ex. Garden Tea Party! :D

 3. Mimas Hälsa&Skönhet

  WoW! Och jag vill ha…. ALLA färger! ;D
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Månadens Tomma Januari -15My Profile

  1. Sofie

   Visst är de fina!!! :D

 4. Craycray.se - Sara

  Hej!

  Enligt en kommentar på en annan blogg påstår du att vi säljer falska Real Techniques produkter i vår webshop. Detta handlar om förtal. Alla våra RT produkter kommer från deras svenska distributör Let’s Face It AB, vilka du är välkommen att kontakta för att få detta verifierat.

  Hälsningar
  Sara Nordin
  Craycray.se

  1. Sofie

   Hej Sara,

   jag skulle inte säga att det är något jag påstår då jag endast har skrivit att jag har hört att det ska ha varit fejk, jag har alltså inte sagt att det är så utan endast att det är något jag har hört från annat håll. Men det var ju skönt att höra att det inte stämmer. :)

   1. Craycray.se - Sara

    Hej igen!

    Jag vet att du formulerade dig så att du hade ”hört” det av någon annan. Men är inte det illa nog tycker du? Vi är väldigt måna om vårt varumärke, och tycker det är tråkigt att du väljer att sprida någon annans lögner utan att ha belägg eller fakta för det. Att sälja kopior/counterfeits i Sverige är ett lagbrott.

    Hälsningar
    Sara nordin
    Craycray.se

    1. Sofie

     Hej igen,

     det var just för att jag var osäker på om det var sant eller ej som jag skrev att jag hört att det var så. Men jag ber om ursäkt för det, dessvärre finns det inte så mycket jag kan göra åt min kommentar nu då det endast är bloggägaren som kan redigera och radera kommentarer. Men jag såg att du även har varit inne där och kommenterat så är det så att någon skulle komma dit och se min kommentar så ser de ju förhoppningsvis även din :)

     Jag undrar dock om ni anklagar alla som kommenterar liknande för förtal då jag ibland även kan se diskussioner kring er sida i vissa grupper på Facebook exempelvis. Kanske skulle ni behöva vara tydligare med vilka återförsäljare ni handlar ifrån på er hemsida så att ni slipper diskussion kring det? Hittar ingen information alls om det och det skulle kanske vara bra för att undvika att folk tror att det säljs oäkta produkter. Jag vet att många, inklusive jag själv, går in på företagens egna hemsidor och tittar efter auktoriserade säljare och om en hemsida då inte finns med på den listan är det ju lätt att man blir lite osäker. Jag har exempelvis sett att ni finns med på listan hos Sigma men exempelvis inte hos RT, just därför kan det ju då vara bra att skriva var man köper produkterna ifrån :) Men det kanske bara är jag som har missat det på hemsidan? Länka gärna i så fall. :)

     Jag ber om ursäkt igen och tackar för att du berättar hur det ligger till, då kan jag sprida det vidare om jag ser någon annan som är osäker någon gång :)

 5. mikki

  hejsan! vet att detta är ett väldigt gammalt blogginlägg men måste bara fråga vilken kamera du använde för att ta dom här bilderna? super snygga bilder och nagellack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: