«

»

Sminkning: Forgotten

 

Hittade en sminkning liggandes i bildarkivet som jag inte har lagt upp på bloggen ännu.

Dessvärre så minns jag inte exakt vad jag har använt men jag troooor att jag har använt Laura Mercier Caviar Stick i färgen Moonlight på ögonlocket och sedan skuggor från Urban Decay Naked Basics 2 i globlinjen. På vattenlinjen har jag målat med Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i färgen Vacancy och jag tycker att den pennan gör hela den här sminkningen – blir så mycket roligare med lite färg på vattenlinjen!

Sist men inte minst så minns jag även att jag på läpparna bär läppstiftet L’Adorée från Chanel!IMG_1938 IMG_1945 IMG_1946

4 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Mimas Hälsa&Skönhet

  Vacker sminkning, för att inte tala om läppstiftet!!! :D
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Revitalising retreat peel off face maskMy Profile

  1. Sofie

   Ja, det är så himla fint! :D Älskar det!

 2. Tess

  Grymt snygg sminkning!

  1. Sofie

   Tack! :D

 1. I min sminkväska… » Sofies Skönhetsblogg

  […] Mycket Urban Decay här! Dessa kajaler är mina absolta favoriter, de är galet pigmenterade och krämiga och sitter dessutom jättebra både på vattenlinjen och på huden. Så jag tog med mig hela 5 färger för säkerhets skull. En svart, några bruna, en lite roséfärgad glittrig en och så Vacancy som är en vacker turkos färg som ni kan se på här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: