«

»

blowpro blow back time

Tro det eller ej men jag som är relativt ointresserad av hårprodukter har faktiskt hittat mig ännu en ny favoritprodukt!
Som jag nämnde i mitt senaste hårinlägg så gillar jag volym och det är vad den här produkten ger mig…IMG_2747Produkten kommer från blowpro och heter blow back time.

En helt ny anti-agingspray i blowpro’s volymserie! Sprayen ökar hårets tjocklek och gör det fylligt helt utan att det känns stelt samtidigt som håret skyddas mot åldrande. Med nya blow back time™ återfår håret sin styrka och vitalitet,samtidigt som det blir mjukt och smidigt. Den ultralätta sprayen omsluter varje hårstrå med ett extremt fint puder som ökar hårets tjocklek och ger känslan och utseendet av tjockt och fylligt hår.

• Amino riceteint® komplex binder fukt och gör håret flexibelt och smidigt.
• En naturlig blandning av Venuceane® och extrakt från solrosfrö levererar ett brett spektrum av solskydd (UVA/UVB) och skyddar även mot fria radikaler som gör att håret åldras.

Det jag älskar med den här produkten är att den ger håret volym och en känsla av fyllighet men det lämnar inget som helst kladd i håret vilket för min del gör den perfekt till vardags!

Jag varken vill eller orkar tvätta håret särskilt ofta utan det blir ca 2 gånger i veckan – i och med det vill jag då inte ha en massa produkter som kladdar ner håret vilket gör att jag oftast skippar att använda produkter i stället.

Därför är den här produkten perfekt för mig – jag får extra volym i håret även till vardags men utan äckliga produktrester i håret.
Tummen upp för den med andra ord!

När det gäller de här anti-agiing-egenskaperna så känner jag dock inte att jag kan säga så mycket, men solskydd är ju alltid bra tänker jag i alla fall! ;D

Produkten kostar 150 kronor och finns bl.a. att köpa på Kicks som just nu har kampanjpris på produkten så om ni blir sugna kan det vara värt att ta en kik där! 

*pressutskick, läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

 

2 kommentarer

 1. Jess

  Haha, tog ett tag innan jag lyckades läsa rubriken rätt! :)
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kram
  Jess recently posted…The Dreadful momentMy Profile

  1. Sofie

   Haha, kan förstå dig! ;D
   Tack! :D

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: