«

»

Urban Decay finns nu på Kicks!

udI början av december kom nyheten om att Urban Decay skulle börja säljas på Kicks och jag blev så här glad.

Och nu har det äntligen kommit in! Och vet ni vad det bästa av allt är? Priserna på de flesta produkterna är faktiskt LÄGRE än på de brittiska hemsidor som säljer märket där jag alltid beställer ifrån annars. Visserligen bara några tior men ändå, jag hade nog förväntat mig högre priser vilket det oftast brukar vara hos oss i Sverige! ;D

För tillfället finns endast de tre Naked-paletterna i lager men man kan redan nu se övriga produkter som förhoppningsvis kommer in snart också. Jag är sugen på att äntligen testa deras Ink for Eyes Waterproof Precision Eye Pen, några av deras läppennor och även basprodukterna i deras Naked-serie, exempelvis foundation, löspuder och deras helt nya concealer.

Vad säger ni? Visst är det härligt att märket äntligen är här och med så bra priser?
Utöver att märket säljs på Kicks.se så ska det även säljas i tre Kicks-butiker, vilka det är vet jag dock inte ännu men gissar på att de hamnar i storstäderna – så det är bara att hålla tummarna för att vi andra kanske också får det sen.

Kommer ni shoppa något från Urban Decay när det övriga sortimentet kommer in?
Har ni inte provat någon av Naked-paletterna ännu så rekommenderar jag er starkt att göra det – det är mina mest använda paletter! Med några Kicks-kuponger kan man nog få ner priser ytterligare en del dessutom!

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Naturligtvisnaturligt/Eyla

  Två i Stockholm och en i Göteborg men ingen i Malmö :( De borde finnas i alla Kicksaffärer så fler har möjligheten att känna och klämma på produkterna. Vilka är dina favoritprodukter från UD? :)

  1. Sofie

   Jag håller med! Skulle vara helt fantastiskt att kunna ta en sväng efter jobbet och klämma på UD-produkter liksom! ;D Men är väl större chans att det kommer till Malmö än hit till Norrköping i alla fall, haha :p
   Mina favoritprodukter är deras ögonskuggor (köper ju deras paletter typ hela tiden och tycker att de överlag alltid har fantastisk kvalité!), mina 24/7-pennor – gillar särskilt Perversion och Vacancy (den som jag hade i den senaste sminkningen här på bloggen) och så deras Setting Spray som jag köper om och om och om igen! :D

 2. Selma

  Jag är så sjukt glad att seras setting spray (som du pratat så bra om) har kommit också så man kan gå i butik och testa den lite och så :) Dock tycker jag att det är synd att de inte kommer att finnas i alla butiker men det är ju tur i alla fall att de finns på webbshoppen.

  1. Sofie

   Det är jag också! :D Som jag förstod det så kommer HELA Urban Decay’s sortiment finnas i butik i alla fall, hur det blir på kicks.se vet jag inte men jag hoppas att hela sortimentet kommer in även där! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: