«

»

Shoppat från MAC Cinderella-kollektionen

Hej allihopa!

Nu tänkte jag sätta igång och blogga lite igen efter den långa pausen. Om någon undrar så gick det bra med uppsatsen och framläggningen sker under nästa vecka, så håll tummarna för att det går bra för mig då också! :)

Efter en så lång bloggpaus så har jag nu MASSOR av nya produkter jag vill visa er så jag vet knappt var jag ska börja! Jag ville jättegärna visa er tre rouge som jag har fullkomligt älskat på sistone men insåg att jag har glömt att ta bild på ett av dem.

Så i stället tänkte jag visa er vad jag klickade hem från MAC Cinderella-kollektionen som släpptes i början av mars.
En himla fin kollektion, inspirerad av den nya Cinderella-filmen, där de flesta produkterna dessvärre sålde slut på någon timme.

Här är i alla fall vad jag lyckades klicka hem…

IMG_3337 IMG_3341 IMG_3343 IMG_3351

Vapour, Phloof!, Omega, Quarry, Satin Taupe och Stroke of Midnight

Till att börja med så har vi paletten Stroke Of Midnight.
En jättefin ögonskuggspalett som innehåller sex ögonskuggor varav fem finns i MAC’s permanenta sortiment. Det är endast skuggan Stroke Of Midnight som är LE.

Samtliga skuggor är pigmenterade och krämiga och jag är taggad på att testa dem mer då jag inte har testat särskilt många skuggor från MAC. Flera av dessa skulle jag dessutom säga är kultskuggor, alltså skuggor som i princip alla verkar älska, från MAC som jag har varit nyfiken på länge.

Paletten är redan slutsåld på hemsidan men har ni tur så kan det finnas någon kvar i butik, dock väldigt tveksamt.
Alla skuggor förutom Stroke Of Midnigt finns ju däremot att köpa enskilt, eller så kan man sätta ihop sin egen MAC-palett genom att köpa en tom palett och eyeshadow pans.IMG_3381 IMG_3386 IMG_3390

Den andra produkten jag beställde hem är MAC Lip Glass i färgen Glass Slipper.

Jag har insett att jag är väldigt svag för dessa glitterbomber i läppglansform från MAC då fyra av mina fem Lip Glass är just proppfyllda med glitter.

Glass Slipper har en genomskinlig bas med rosa och lite så guld/grön-aktigt glitter. Väldigt passande till en prinsesskollektion och jag bara älskar namnet Glass Slipper.

Även den här produkten är dessvärre redan slutsåld på hemsidan men om ni bor i närheten av en butik som säljer MAC så kan ni gå dit och kika om det finns någon kvar!IMG_3395 IMG_3403

Sist men inte minst så har jag köpt en produkt som faktiskt finns i MAC’s permanenta sortiment men som jag bara väldigt gärna ville ha i Cinderella-förpackningen och det är det här glittret som har namnet Reflects Pearl. Superfint glitter som ger en lite så wet look när den är applicerad på ögonlocket.

Ser verkligen fram emot att använda den här och lär säkerligen visa den på i någon framtida sminkning här på bloggen!

MAC Cinderella Reflects Pearl finns faktiskt fortfarande på hemsidan och ni hittar det här.
Den är dock billigare i sin vanliga förpackning så om ni absolut inte måste ha Cinderella-förpackningen så kan ni spara en slant. 

Det var det jag lyckades klicka hem från Cinderella-kollektionen. Hade väldigt gärna velat ha ett läppstift också men man får inte alltid som man vill.

Klickade ni hem något från kollektionen? I så fall, vad? 

9 kommentarer

2 pingar

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Emelie

  Avis jag blir!! Ville såå gärna ha skuggpaletten haha. ;)
  Emelie recently posted…MAC ''HEROINE'' LIPSTICK & LIP LINER + SWATCHMy Profile

  1. Sofie

   Den är så fin, är riktigt glad att jag fick tag på den! :D

 2. Jess

  Youtube-video på ögonskuggspaletten, tack! :D
  Jess recently posted…I felt it coming…My Profile

  1. Sofie

   En tutorial eller något annat? :D

 3. Lackert

  Hjälp så vackra produkter, skuggorna ser fantastiska ut
  Lackert recently posted…Dom nyaste tatueringarnaMy Profile

  1. Sofie

   Visst är det! :D Skuggorna är fantastiska, de enda jag har använt sedan jag köpte dem typ! :D

 4. Anastasia

  I’m in love. Så himla fina
  Anastasia recently posted…Bakad potatis till lunch.My Profile

  1. Sofie

   Eller huuur! :D

 5. Siri

  Jag älskar din blogg jättmycket först vill jag säga, men sen har jag en fråga, varför köper du smink som testar på djur? *tex mac* Jag förstår att det är svårt att sluta köpa mac, först brydde jag mig inte om *ja men dom testar på djur lalala* men när jag såg bilder USCH jag vill inte förklara hur fruktansvärt äcklad jag blev. Jag menar dock inget illa med det här, bara uttrycker mina åsikter om djurs rättigheter

 1. I min sminkväska… » Sofies Skönhetsblogg

  […] men som även kan mörka upp ögonen till kvällen om man skulle vilja det. Har swatchat paletten här och kan berätta att den har använts flitigt sedan det […]

 2. Min MAC-palett! » Sofies Skönhetsblogg

  […] kultfavoriter har jag ju redan i Cinderella-paletten, såsom Satin Taupe och Omega, men vilka fler skuggor är måsten från MAC? Tipsa mig […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: