«

»

Depend 7 Day Vårkollektion

Under tiden jag var borta släppte Depend en fantastiskt fin vårkollektion i deras 7 Day-serie (se vad jag tycker om de lacken HÄR). Lacken har funnits ute sedan v. 11 och jag hoppas att de fortfarande går att få tag i för de här lacken är verkligen fina!

IMG_3172

 Mrs Mint, Just Divine, In Harmony, Cotton Pink, Always Daydreaming, Pink Mania och Valentine Flirt.

Kollektionen består av totalt nio lack och jag har sju av dem att visa er idag. Fyra av lacken är krämlack, Mrs Mint, Just Divine, In Harmony och Valentine Flirt  medan resterade tre har en hint av skimmer i sig. Det verkar dock synas mest i flaskan och inte särskilt mycket på naglarna. IMG_3173 IMG_3194

Cotton Pink

IMG_3199

Always Daydreaming

IMG_3193

Pink Mania

IMG_3204

Mrs Mint, Just Divine, In Harmony, Cotton Pink, Always Daydreaming, Pink Mania och Valentine Flirt.

Kollektionen kanske inte är den mest spännande eller mest unika vårkollektionen vi har sett men jag tycker den innehåller flera fina och klassiska vårfärger (som jag alltid fallet för!) som alltid funkar så om det är något man är ute efter så är det definitivt värt att ta en kik på dessa!

Alla nagellacken förutom Cotton Pink är heltäckande och täcker helt och hållet på två lager. Cotton Pink är halvtäckande och ger därför en något skirare täckning på två lager.IMG_3238Den mörka, korallrosa Valentine Flirt blev min personliga favorit och var därmed först att åka på naglarna. Visst är det snyggt?

Kollektionen har som sagt funnits ute i butik sedan v 11. Nagellacken kostar 39 kr/5 ml.
Ser ni någon färg ni gillar? Har ni kanske redan hunnit spana in nagellacken i butik?

*pressutskick, läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

 

2 kommentarer

  1. Lackert

    Fina och fräscha vårnyanser
    Lackert recently posted…Idun Jaspis & CinnoberMy Profile

    1. Sofie

      Jaa! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: