«

»

Min sista Glossybox…

YouTube Preview Image

Jag har varit en trogen prenumerant av Glossybox i snart tre år men har nu faktiskt valt att säga upp min box.
Jag tycker fortfarande att idén med Glossybox är väldigt bra och det är perfekt för den som är sugen på att testa nya skönhetsproduker! Ibland får man fantastiskt bra boxar medan andra inte är lika roliga, och oftast tycker alla olika! ;D

Personligen har jag ett sånt överflöd av skönhetsprodukter just nu (och har haft ganska länge) att jag nu helt har tröttnat på skönhetsboxar överhuvudtaget. Det är inte samma spänning och glädje längre och jag känner att produkterna jag får bara läggs åt sidan och sedan glöms bort.

Så här ovan har ni min sista Glossybox-video. Om ni är nyfikna på att se vad som låg i boxen och mina tankar kring den så är det bara att ni tar er en kik! :)

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ida

  Hej finis!
  Tänkte bara tala om att jag precis nominerat dig till ”årets löfte” till Guldtuben galan, är det nån som borde kamma hem det priset så är det du! :D

  1. Karre

   Håller med!

  2. Sofie

   Åh, vad roligt! Tack snälla! :D

 2. Alexandra

  Håller med!

 3. Anna

  Hej Sofie!
  Jag har en fråga som jag undrar om du kan svara på. Jo, jag hade tänkt att köpa Lancomes ”Hypnose Doll Eyes mascara”. Problemet är att den finns i både Tearproof och Waterproof och jag vet inte vilken jag ska välja. Vet du vad skillnaden är? Och vilken är bäst? Har du haft den maskaran, om du har, tycker du den är bra?

  Blev lite många frågor där, men du är ju så duktig på smink! Jag har följt dig på youtube i ungefär ett år nu och jag tycker du är så bra! Du verkar också vara en genomsnäll människa och en bra vän! Hoppas det går bra på ditt jobb! (:

  1. Sofie

   Hej Anna!

   Tyvärr vet jag inte säkert vad skillnaden är, men utifrån namnen så låter det ju som att Tearproof klarar kanske en liten mängd vatten, exempelvis när man får tårar i ögonen/gråter medan den vattenfasta kanske även klarar bad och liknande? Kan inte säga säkert men skulle kunna tänka mig att det är något sånt! :) Jag hade den mascaran för några år sedan och jag älskade den! Har funderat många gånger på att köpa den igen och kommer säkerligen göra det någon gång! :)

   Tack, vad gullig du är!! :D

 4. K

  Hej,
  Jag har beställt anastasias läppstift från deras hemsida. Enligt dom kommer dem om 3-6 veckor. Hur lång tid tog det för dig att få dina?
  Tacksam för svar.

  1. Sofie

   Hej!

   Jag tror bara det tog 1-2 veckor faktiskt från att de hade skickats! :) Är dock inte helt hundra men har för mig det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: