«

»

Swatchfest: Clinique Pop Lip Colour + Primer

IMG_3521

Som den läppstiftsnörd jag är så kan ni nog förstå när jag säger att jag skrek av lycka när jag fick hem det här fantastiska pressutskicket från Clinique med samtliga 16 (!!!) färger av Cliniques helt nya Pop Lip Colour + Primer.

Pop Lip Colour + Primer är ett läppstift med primereffekt som ska återfukta och vårda läpparna, med bl.a. sheasmör och murmursmör, och som ska hålla färgen på plats länge. Läppstiften släpps som sagt i 16 olika färger så det finns något för alla! Färgerna är uppdelade i fyra kategorier – nude, tawnies (som jag inte vet vad det betyder, men verkar vara typ varmare toner…?), rosa och violetta nyanser.

Jag har hunnit testa några av färgerna och hittills gillar jag dem verkligen! De glider på läpparna, känns väldigt sköna på, ser väldigt fina ut på och sitter på fram tills man äter något – efter det kan det behövas bättras på lite.

Här nedan kommer swatches på alla läppstift och om några veckor kommer jag göra en ordentlig recension i videoform där jag även visar samtliga läppstift på läpparna, så håll utkik efter det!

Läppstiften släpps i maj 2015 och kommer att kosta 235 kronor/styck.

IMG_3527 IMG_3529 IMG_3532

NUDE Beige Pop, Nude Pop, Cola Pop och Bare PopIMG_3535 IMG_3542 IMG_3547

TAWNIESMelon Pop, Poppy Pop, Passion Pop och Cherry Pop.
IMG_3550 IMG_3553 IMG_3558

ROSASweet Pop, Punch Pop, Wow Pop och Fab Pop.IMG_3563 IMG_3568 IMG_3570

VIOLETTALove Pop, Plum Pop, Berry Pop och Grape Pop.

Vad säger ni? Är det några färger som lockar?
Här nedan ser ni några kassa mobilbilder på några av de jag redan har hunnit testa på, visst är de fina?!

clinique

Plum Pop, Poppy Pop, Fab Pop och Melon Pop.

6 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Anastasia - Mitt liv i Stockholm

  Dom rosa faller mig i smaken! Så himla fina :)
  Anastasia – Mitt liv i Stockholm recently posted…PW/joggingtur.My Profile

  1. Sofie

   Ja, dem är himla fina! :D

 2. Lackert

  Åh så många fina, speciellt Grape Pop. Lyxigt utskick :)
  Lackert recently posted…Eucerin, Lotion i duschenMy Profile

  1. Sofie

   Verkligen! De är fantastiskt fina! :D

 3. Erica

  ååh, jag är såå avis. Läppstiften verkar helt fantastiska!! :)

  1. Sofie

   De är fantastiska!!! Älskar dem! :D

 1. Nya färger av Clinique Pop Lip Colour+Primer! » Sofies Skönhetsblogg

  […] lanserades 16 färger som jag swatchade HÄR och recenserade HÄR och som ni nog minns så tyckte jag om läppstiften väldigt mycket. Därför […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: