«

»

Recension: Ogx Beauty Pure And Simple Hydrate + Defrizz kukuí Oil Schampo & Conditioner

Jag fick för någon månad sen hem ett paket från Reddville och Shesocial som innehöll ett schampo och ett balsam från märket Ogx Beauty Pure And Simple som nyligen släpptes på Eleven.se.

Ogx Beauty Pure And Simple har flera olika hårvårdsserier som passar olika behov, exempelvis Argan Oil som ska ge mycket fukt, Coconut Milk som ska vara vårdande och Kukuí Oil – som är den serie jag har testat – som ska reducera friss, göra håret mjuk och ge glans och liv till håret!

IMG_3711

Min åsikt: Både jag och min sambo älskar de här produkterna och min sambos kommentar efter några användningar var – vi köper dem här jämnt nu va? 

Det första både jag och Marcus la märke till när vi testade produkterna var den härliga doften – schampot har en doft av äpple som både känns söt, krispig och fräsch! Enligt mig har balsamet en annan doft (Marcus tycker de doftar likadant) som jag inte riktigt kan placera men även det doftar väldigt gott.

Men även om doften är trevlig så är det ju hur produkterna fungerar som är det viktiga!
Schampot har en härlig, krämig konsistens och jag upplever att schampot både rengör och återfuktar håret.
Balsamet har samma härliga konsistens men känns mer vårdande och hjälper verkligen till att reda ut tovor vilket är ett stort plus för mig då mitt hår tovar sig så lätt.

Tillsammans så gör de här produkterna både mitt och sambons hår mjukt, glansigt, väldoftande och utan tovor – jag älskar dem!

Pris: 385 ml kostar 119 kronor/styck hos Eleven.se, balsamet är dock slutsålt just nu.

Betyg: 5/5, superbra produkter till ett riktigt bra pris dessutom!

Köpa igen?: JA! Både jag och sambon vill fortsätta använda dessa produkter! Synd bara att balsamet är slutsålt då vårt balsam snart är slut, gah!

Om ni är nyfikna på Coconut Milk-serien så har Malin aka Molkan recenserat den här.

 

*jag har fått produkten som produktprov – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

*inlägget innehåller affiliatelänkar  – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Karina

  Håller verkligen med om doften. Blir helt hög av den och ÄLSKAR när man kommer hem i lägenheten och den där doften möter en..
  Karina recently posted…Bil på avbetalningMy Profile

  1. Sofie

   Hahaha jaa! :D Den är underbar!

 2. Anna

  Hej Sofie!
  Jag ska ta studenten i år och jag letar efter en riktigt bra foundation. Vill ha en som täcker bra, blir snygg när man tar kort oxh sitter kvar länge ( ska också använda Smashbox primern Photo Finish under). Jag har ljus och ganska torr hy på vissa områden. Har du några tips? :)

  1. Sofie

   Skulle rekommendera min absoluta favorit, NARS Sheer Glow – den är superfin på och jag använder den ALLTID när jag ska göra något speciellt! :D
   Vill man ha extra täckning ändå kan jag rekommendera MAC Pro Longwear Concealer till – täcker allt och sitter på som sten! :)

   1. Anna

    Tack så mkt att du svarade Sofie! Jag ska kolla in Sheer Glow och MAC Pro. Roligt att du tar dig tiden att svara. Vet hur mkt du har att göra. Ha en bra dag! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: