«

»

Good PR Event – Nyheter från OPI, Soley m.m.

Alltså jag ligger efter med typ allt jag vill blogga om men så är det ibland.

För ungefär en månad sen var jag i alla fall uppe i Stockholm då Good PR bjöd på event där de presenterade nyheter från deras märken, bl.a. OPI, Soley och Vision Hair Care och jag tänkte att jag skulle visa lite från eventet i det här inlägget.IMG_3726

När vi kom dit bjöds det på champagne, smarriga frukter, chips och godis och vi fick gå runt och mingla och kika på alla nyheter!IMG_3728

Vision Haircare är ett svenskt märke som i första hand fokuserar på hårvård (som enligt mig är jättebra, använder Thicker efter varje tvätt, love it!) men har nu även släppt solprodukter. På bilden ser ni deras nya Spray Tan och de har även släppt solskyddet SOLA med smidig sprayfunktion i SPF 30 & 50. Jag fick med mig en SPF 50 hem som  jag ska hårdtesta nu under sommaren!IMG_3736

Soley är ett isländskt ekologiskt hudvårdsmärke, årets nyhet hos dem är serien Birta Lift & Glow, en anti-aging-serie som innehåller ett serum, en ansiktskräm och en ögonkräm. IMG_3741

Good PR visade även upp produkter från märken som jag personligen aldrig hört talas om innan.
Bl.a. dessa otroligt vackra, handmålade borstarna från märket Jacks Beauty Line – så fina och så mjuka! Märket säljs dock tyvärr endast på salonger runtom i Sverige så det kan vara lite svårt att få tag på dem.

colorswitch

En annan produkt från ett nytt märke i Sverige (som jag tydligen inte har på bild trots att jag minns att jag fotade den så därför lånade jag bild från pressinfo i stället…) är Color Switch från Vero Mona. Det är en svamp som man snabbt kan rengöra sina sminkborstar med, man bara drar borsten över svampen och så försvinner färgen. Det verkade SÅ smidigt och jag bara känner att jag måste prova! Produkten finns att köpa på Eleven.se för 199 kronor.

IMG_3747

Sedan presenterade Good PR tre nyheter från OPI.

Den första är årets Brights-kollektion som släpps nu i slutet av maj och innehåller sex nya, färgglada lack som ni ser ovan samt tre av lacken från förra årets Neon-kollektion – Life Gave Me Lemons, Down to the Core-al och Hotter Than You Pink.

Jag fick med mig de sex nya lacken hem och jag tänkte att vi skulle kika närmare på dem imorgon bitti så ni får hålla er till dess!IMG_3744

Den andra nyheten är att OPI släpper ytterligare två lack i Coca Cola-kollektionen för att fira Coca Cola-flaskan som fyller 100 år.
Lacken som släpps heter Visions of Georgia Green (grönskimrigt) och Centennial Celebration (silver).
Dessa skulle släppas i juni om jag inte minns helt fel.IMG_3750 IMG_3737

Den sista och även största nyheten var de helt nya Color Paints-lacken som ska göra det lättare än någonsin att göra snygga designer på naglarna!
IMG_3758

I Color Paints-kollektionen släpps ett silvrigt baslack samt 9 färgade lack. De färgade lacken är tunna och jelly-aktiga och appliceras ovanpå det silvriga – antingen var för sig eller blandat hej vilt för att skapa häftiga designer!

Se här: 
IMG_3763

 

Color Paints in action!IMG_3753

En MASSA häftiga designer skapade med Color Paints!

Color Paints-lacken släpps dessvärre inte heller förrän i juli så är ni sugna får ni hålla utkik då!
Lacken kostar precis som vanliga lack från OPI 155 kronor/styck.

Tack till Good PR för att jag fick komma och se alla spännande nyheter från era märken, det var jättetrevligt! 

*inlägget innehåller affiliatelänkar  – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

2 kommentarer

  1. Mimas Hälsa&Skönhet

    woow shit så häftiga lack!! :)
    Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Månadens tomma: MAJMy Profile

    1. Sofie

      Eller hur! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: