«

»

Testas just nu…

En bristande ork och motivation till bloggen + ett redigeringsprogram som vägrar fungera är visst ingen bra kombination för en aktiv blogg. Nu har jag semester så orken och motivationen till bloggen har kommit tillbaka men jag har fortfarande ett redigeringsprogram som krånglar, suck! Har som tur var lite färdigredigerade bilder som jag kan blogga om medan jag försöker lösa problemet med redigeringsprogrammet! :) 

 

I juli släpper Clinique tre nya produkter i sin Turnaround-serie. Turnaround-serien fokuserar på att ge huden lyster, arbeta med hudens cellförnyelse och ge återfuktning. De nya produkterna i serien är en lotion, en olja och en dagkräm med lyster som släpps i två ”nyanser” – Rosy Glow och Golden Glow.

För mig är samtliga sex produkter nya och jag är i full gång och testar dem allihopa!
En full recension kommer under juli månad men jag kan redan nu i alla fall avslöja att serumet har blivit en stor favorit!IMG_4278

 

Turnaround Revitalizing Lotion 210 kr/200 ml – NY!

”Lugnande, alkoholfri lotion som fyller huden med energi och essentiell fukt. Ger huden extra energi som gör att den kan hålla sig fräsch och klar. Huden känns omgående smidigare, mjukare och får en vacker lyster. På sikt förfinas även hudens textur.”

Turnaround Revitalizing Serum 520 kr/30 ml – 695 kr/50 ml

”Högintensivt serum som optimera cellförnyelsen och hjälper huden att se fräsch och sund ut. Serumet hjälper huden att få upp nya, fräscha hudceller till ytan, så att huden ser finporig, jämn och strålande ut. Huden ser fräsch ut och känns silkesmjuk och slät.”

Turnaround Revitalizing Treatment Oil 355 kr/50 ml – NY!

”Silkesmjuk och lätt olja som ger näring till huden och ger den en vacker lyser. Bibehåller fukten i huden och gör den mjuk och smidig. Förfinar hudens textur så att huden utstrålar en inre lyster.”

Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer 365 kr/50 ml – NY!

”Lätt, oljefri fuktcreme som omgående ger huden en fräsch och strålande lyster. Noggrant utvalda optiska partiklar ser till att omgående boosta hudens lyster oavsett hudton och utan att huden känns fet. Huden känns fräsch och ser vacker ut. Som om den har fått en god natts sömn.”

Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer 480 kr/50 ml

”Återuppfriskande fuktcreme som bokstavligt talat arbetar på natten för att ge huden en vacker lyster. Cremen fyller huden med den energi som den behöver för att optimera nattens förnyelseprocesser. Nattcremen ser till att skonsamt sudda ut alla tråkiga tecken på åldrande och solskador, samtidigt som den ger huden näringsrik fukt.”

Turnaround Revitalizing Instant Facial 475 kr/75 ml (ej med på bild)

”Intensiv, exfolierande och mild mask som ger en silkesmjuk hud med massor av lyster. Stimulerar hudens cellförnyelse och ser till att huden visar sig från sin vackraste och fräschaste sida på bara 5 minuter.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: