«

»

Ny frisyr!

 

Igår var jag äntligen hos frisören och påbörjade vägen mot ljusare hår!
Jag har färgat håret mörkbrunt i ganska exakt 10 år nu men som ni ser på före-bilden där min gigantiska utväxt syns rätt så rejält så är jag från början blond och jag kände att det började bli dags att prova på lite ljusare hår igen.

hårinnanFÖRE

hårefter

EFTER

I och med att jag både hade utväxt och så jättemörkt hår så kunde vi inte riktigt börja slinga och ljusa upp direkt utan frisören menade att det som behövdes var en bra grundfärg att lägga slingorna i senare så det var det som var i fokus igår. Det mörka håret avfärgades, sedan las en varm brun färg i utväxten och sedan även en varm brun färg i hela håret. Sedan klippte hon även bort lite slitet, jämnade till håret och klippte upp lite vid ansiktet för att få en finare inramning.

Jag är supernöjd med resultatet och ÄLSKAR färgen som är i nu, tycker den är så himla fin!
Trots det ska jag dock göra lite slingor och fortsätta ljusa upp sen också, jag känner att jag bara måste prova alltså!

Om någon undrar så klippte jag mig på Hårvårdsbaren/Lyko i Norrköping som jag varmt kan rekommendera.
Jag kommer definitivt fortsätta att gå dit, det märktes att de hade koll på vad de gjorde och de var så trevliga!

Vad tycker ni om min nya frilla? Visst blev det snyggt? :D 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lackert

  Jätte fint :) Färgen är gör snygg och mycket mer liv i den än den gamla
  Lackert recently posted…Behöver tipsMy Profile

 2. Mimas Hälsa&Skönhet

  wow det blev ju jättefint! :) Färgen passar ju riktigt bra! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Potentially Empty: JuniMy Profile

 3. elinor

  Jätte fint :)
  elinor recently posted…London part 1My Profile

  1. Sofie

   Tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: