«

»

Mina topp 5 MAC-läppstift – i samarbete med HoniBeauty!

IMG_4701

Idag visar jag och bloggaren Anna från HoniBeauty våra topp 5 läppstift från MAC.
Anna är en lika stor MAC-fantast som jag och hon har alltid stenkoll på kommande kollektioner så är det någon ni ska följa så är det henne! Kolla in vilka hennes favoriter från MAC är HÄR.

Och nu till mina favoriter!
Jag är något av en samlare när det kommer till MAC-läppstift och jag har hela 22 stycken (med ytterligare sex på ingång…) men här nedan ser ni mina fem absoluta favoriter!
IMG_4706

Angel, Velvet Teddy, See Sheer, Mystical & Smoked Purple.IMG_4713

Angel, Velvet Teddy, See Sheer, Mystical & Smoked Purple.

angel

ANGELFrost

Angel var läppstiftet som jag drog ut länge på att köpa då jag inte trodde att jag skulle gilla det pga Frost-formulan som innehåller skimmer, men så visade det sig bli en av mina absoluta favoriter!

Det här är det perfekta läppstiftet för sotiga ögon eller att bara bära till vardags, en superfn ljus rosa färg! Skimret som jag var nervös för syns knappt varken på läpparna eller när man swatchar.velvetteddy2

VELVET TEDDYMatte

Jag är riktigt förtjust i de här 90-talsbruna läppfärgerna som har kommit tillbaka på sistone och det här är en perfekt färg för den looken! Velvet Teddy är i MAC’s matta formula som är en av mina favoriter då de oftast är matta men också väldigt krämiga och bekväma att bära.

På bilden har jag använt läppennan Whirl tillsammans med läppstiftet.seesheer

SEE SHEERLustre

Det här läppstiftet har blivit en av mina favoriter bara den senaste månaden och det beror på att den passar så jädra bra till min nya hårfärg! Det är en korallorange färg som blir ganska skir på och jag tycker bara den är så fin!mystical

MYSTICALCremesheen

Det här är en superfin lite sisådär bärig färg och är perfekt när man vill ha läppar som drar mot det rödare och mörkare hållet men ändå inte vill ha det knallrött. Jag älskar färgen och det är jätteskönt att bära.

Dessvärre såldes just denna färg som LE i Alluring Aquatic-kollektionen så den går inte att få tag på nu längre.smokedpurpleSMOKED PURPLEMatte

Smoked Purple är en jättemörk lila färg och jag tycker bara att den är SÅ LÄCKER, särskilt till neutrala ögon och en fet eyeliner som jag har på bilden ovan. Jag köpte den här färgen mest för att jag tyckte den var cool och trodde inte att jag skulle få så mycket användning av det men det blev ett av mina mest använda läppstift i höstas!

Det här läppstiftet har formulan Matte men känns dessvärre mer som ett Retro Matte, med andra ord är det väldigt torrt och kan dra en del i läpparna vid applicering men när det väl sitter på så sitter det väldigt bra!

Nu vill jag veta, vilka är era favoritläppstift från MAC?

7 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Tekla

  Hade varit jätteroligt att se en video på alla dina MAC läppstift!

  1. Sofie

   Det kommer! :D

 2. Kashaya

  Jag älskar See sheer! Det är så himla fint. En gammal favorit hos mig.

  1. Sofie

   Jaaa, så himla fin färg! :)

 3. Lackert

  Smoked Purple ser vrålsnyggt ut
  Lackert recently posted…Geolica Euro Celine Pure HazelMy Profile

  1. Sofie

   Det är den! :D

 4. Jenn

  Fidinng this post. It’s just a big piece of luck for me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: