«

»

VIDEO: Sofies Skönhetsfavoriter – Juni 2015

YouTube Preview Image

Juli månad är kommen vilket betyder att jag berättar om mina favoriter från juni månad i min senaste video! Jag presenterar samtliga favoriter i videon ovan, så om ni vill ha tips på bra och fina produkter så tycker jag att ni ska ta er en kik! :D

Här är produkterna som nämns i videon:

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer
IsaDora Flex Tip Eyeliner
MAC Eyeshadows – Expensive Pink, Cranberry, Twinks och Retrospeck
MAC Lipstick – See Sheer
St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse
The Body Shop Strawberry Shower Gel, Body Butter och Body Polish

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: