«

»

Sminkning: Simple & Sweet

I onsdags hade jag planer på att filma till min YouTube-kanal men även åka till stan och fixa passet, därför ville jag ha en sminkning som kändes lite finare men som inte var för dramatisk. Resultatet blev en simpel och söt sminkning som ni ser här nedan.

IMG_4718 IMG_4729 IMG_4732

simpleandsweet

 

Bas:

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer
MAC Studio Fix Fluid SPF 15 – NW15
MAC Pro Longwear Concealer – NW20
MAC Mineralize Skinfinish – Natural
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Fawn
Lancôme Blush Highlighter — Rose Ballerine
theBalm Mary-Lou Manizer

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance Primer
Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes – Bountiful Beige
MAC Eyeshadow – Phloof!
Urban Decay Naked Basics – Naked 2 & Venus
IsaDora Flex Tip Eyeliner
Too Faced Better Than Sex Mascara
Anastasia Dip Brow Pomade – Soft Brown
Anastasia Brow Gel

Läppar:

Clinique Pop Lip Colour + Primer – Sweet Pop

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Mimas Hälsa&Skönhet

  Vilken fin sminkning! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Hur det gick i Juni/Hur det ev. går i JuliMy Profile

  1. Sofie

   Tack! :)

 2. Sofie

  Åh vad fin sminkning! :) Har du gjort någon recension på Cliniques krämskugga? Är väldigt sugen på att testa den, i just den färgen du har använt här, men jag funderar på hur hållbarheten är? Jag har nämligen jätteolja ögonlock!

  1. Sofie

   Tack! :) Nej, det har jag inte gjort då jag faktiskt bara hunnit testa den den här enda gången som jag gjorde sminkningen. Vad gäller hållbarheten så är jag dessvärre inte alls rätt person att fråga om du har väldigt oljiga ögonlock, mina är nämligen supertorra så det mesta sitter på bra på mina ögonlock, och så gjorde även denna. Men just nu säljer Clinique den pennan i mini-storlek för 65 kr på bl.a. Kicks och Åhlens så då är det ju inte så mycket pengar slängda i sjön om den inte skulle fungera. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: