«

»

H&M Beauty

H&M har nyligen släppt sin helt nya beautylinje i butik och online. Jag hade tänkt ta en tur till stan idag och se om de hunnit få in produkterna här i Norrköping men precis innan jag skulle gå ut genom dörren så insåg jag att jag inte hade någon nyckel så jag fick snällt stanna hemma.

Men då är det ju tur att produkterna går att shoppa online också, eller hur?

hmbeauty

Jag var så himla nyfiken på deras nya produkter att jag klickade faktiskt hem hela nio stycken, det finns så mycket roligt så det var svårt att bestämma vad jag ville ha! ;)

Utifrån det jag har sett så ser produkterna fantastiska ut.
Förpackningarna har gjorts om och ser väldigt lyxiga och snygga ut. De har många olika produkter, allt från basprodukter till härliga paletter och en massa färger till läpparna men även primers, borstar och andra verktyg som kan behövas för en snygg sminkning.

I deras nya beuatylinje finns även hudvård och hårvård men det är jag själv inte lika intresserad av.

Självklart kommer vi att ta en närmare på produkterna så fort jag får hem dem och då får vi se om de är så fantastiska som de ser ut!

Har någon av er redan hunnit spana in produkterna i butik, och kanske även köpt något själva?
Berätta gärna vad ni tyckte om dem i så fall!

3 kommentarer

 1. Bettan

  Dom har mycket fint just nu !!!
  Kolla även in dessa super klipp
  Ha det gott
  https://m.nouw.com/Lyckan/massa-superklipp-pa-smink-och-skonhet-19909840
  Bettan recently posted…Sista chansen 20% på allt !!!!!!!My Profile

 2. Lackert

  Jätte kul att med ny design, inte sett produkterna live än men av bilderna att döma ser det snyggt och fräscht ut
  Lackert recently posted…Watermelon PulpMy Profile

  1. Sofie

   Jättefina produkter! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: