«

»

NEW IN: H&M Beauty

IMG_6064

Yeeay! Igår landande mitt paket från H&M i brevlådan (eller ja, på utlämningsstället…) och i och med att jag tror att många av er är precis lika nyfikna som jag på H&M’s nya skönhetsprodukter så ska vi ta en kik på alla nio produkter direkt!

Som ni ser kom alla produkter utom eyelinern i fin-fina kartonger som ger det en lite lyxigare känsla (men kanske inte är det bästa för miljön!).IMG_6150

Förpackningarna på de nya produkterna är riktigt, riktigt snygga – men hur känns dem?
Tja, ögonskuggspaletten och läpproukterna (särskilt läppstiftet!) känns riktigt stadiga och bra medan ansiktsprodukterna, särskilt rougen känns plastigare än plastigast vilket är väldigt synd då de annars är väldigt fina.

Bästa förpackningen har helt klart läppstiftet, de ser väldigt fina ut och de känns väldigt bra, så bra att jag blev sugen på att köpa fler endast pga förpackningen – och det är bra betyg det!IMG_6156 IMG_6165

Vi börjar med en närmare titt på ögonskuggspaletten. Jag beställde den som heter ”Smokey Nude” som innehåller neutrala, bärbara nyanser i allt från matt till glittrig finish.

Jag blev inte superimponerad av den här paletten utifrån swatchandet i alla fall (hur de är på ögonen blir upp till bevis i helgen!) då flera av skuggorna var lite torra och pudriga och blev ganska ojämna, särskilt de matta färgerna. De skuggor som presterade bäst i paletten var de två skimriga längst ner till vänster, de var superfina båda två! Glitterskuggan i mitten hade jag höga förhoppningar på men den blev jag ganska besviken på då det bara blev som flygigt glitter när det var dags att swatcha.

Nja, inte riktigt någon ny favorit MEN det som är viktigt att veta är att jag är något av en snobb när det gäller ögonskuggspaletter. Jag spenderar gärna (och ofta!) hundratals kronor på dyra ögonskuggspaletter som då också oftast har grym kvalité så det är vad jag är van vid. Så med det sagt så tycker jag ändå att paletten är helt okej för sitt pris, men det är ingenting fantastiskt enligt mig.IMG_6167

Bronzern och rougen jag beställde hade de sämsta förpackningarna – plastiga och tråkiga – men innehållet var desto bättre!
IMG_6171

Bronzingpudret ”Natural Bronze”IMG_6173

Puderrouget ”Brown Sugar”IMG_6177

Krämrouget ”Sunny Peach”IMG_6182

Natural Bronze är en superfin bronzer med en matt finish som är ganska ljus och inte för orange. Den är dessutom krämig och precis lagom pigmenterad.

Rouget Brown Sugar är en superfin rosa/peach/brun färg med en härlig lyster, gillar!!!

Krämrouget Sunny Peach är en fin ljus rosa färg med skimmer och formulan känns lite som ett creme-to-powder-rouge vilket jag gillar då jag inte är så förtjust i för mycket klet. Ser fram emot att testa denna på!IMG_6187

Sedan har vi tre olika läpprodukter och dessa älskar jag! Vi har ett Lip Stain i färgen Storyteller, en Velvet Lip Cream i färgen Enchanté samt ett läppstift i färgen Macaron.

Förpackningen på läppstiftet är som sagt helt underbar men även de andra läppisarna har riktigt bra förpackningar!IMG_6190

Och färgerna då? Jo, dem ser ni här!

Hur fina är inte dessa? Enchanté är möjligtvis lite för rosalila för min personliga smak men pigmenteringen går ju absolut inte att klaga på. Story Teller och Macaron däremot är typiska Sofie-färger och jag ser verkligen fram emot att testa dessa på och se hur de känns och hur hållbarheten är!
IMG_6194

Sist men inte minst köpte jag en ögonpenna och en eyeliner.IMG_6196

Jag har hört mycket bra om H&M’s egna eyeliner innan men aldrig testat den så därför har jag ingen aning om det här är exakt samma eyeliner eller om det är en ny? En lagom hård och tunn filtspets har den i alla fall. IMG_6202Riktigt svart är den också och här ser ni även ögonpennan ”Come In Third” som var superkrämig och pigmenterad och ser ni hur fin den är? Iiiih!

Ja, i H&M’s nya beautysortiment hittar vi helt klart flera godbitar verkar det som! Under helgen kommer jag testa produkterna på också och under nästa vecka kommer en first impression-video där jag kommer berätta vad jag tycker om dem, så är ni nyfikna på att veta mer ska ni hålla utkik då!

Tills dess vill jag veta vad ni tycker utifrån det ni ser idag och om ni har hunnit testa några av de nya produkterna?

7 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Mimas Hälsa&Skönhet

  oj vilket gammaldags utseende förpackningarna har… vet inte riktigt om jag gillar det eller ej. Hoppas att dessa produkter hittar hit till Finland också så att man får en chans att prova dem :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Månadens tomma: 07/2015My Profile

  1. Sofie

   Håller tummarna! :)

 2. Sofie Fredricsson

  Tycker det mesta ser superfint ut, och jag funderar på att köpa de två olika sorternas flytande läppstift och kanske kajalen :D

  1. Sofie

   Det är verkligen jättefina produkter! :D Kajalen är gudomlig!

 3. Bettan

  Ser verkligen lyxiga ut !!!
  Här tipsar jag om annat budgetsmink så billigt ?
  https://m.nouw.com/Lyckan/budgetsmink-sa-billigt-19980071
  Bettan recently posted…Budgetsmink så billigt !!!!My Profile

 4. Lackert

  Skuggpaletten ser jätte snygg ut
  Lackert recently posted…Princess Nudy Pink LensMy Profile

  1. Sofie

   Jaa, den ser väldigt fin ut men tycker pigmenten är lite sådär :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: