«

»

VIDEO: Fem hållbara favoriter!

YouTube Preview Image

Sommaren är på besök här i Norrköping, de senaste dagarna har det varit varmt och skönt och då är man särskilt tacksam för att man har ett jobb där man får vara ute mycket!

I och med att värmen har återvänt så kände jag att det kunde vara passande att prata om produkter med lång hållbarhet som klarar värmen och kanske även ett härligt dopp? I videon ovan berättar jag om fem produkter som jag har haft mycket nytta av i sommarvärmen så ta en kik på den för några bra tips!

Vilka är era favoritprodukter att använda i sommarvärmen?
Kommentera och berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: