«

»

Recension & Swatches: H&M Beauty Lip Products

IMG_6318

Okej, så i min H&M-beställning fanns 3 läpprodukter och idag sprang jag till stan och köpte ytterligare 4 läpprodukter från H&M’s nya skönhetslinje så därför kände jag att ett swatchinlägg samt en snabb recension av varje läpprodukt var passande. Så här kommer det! Swatches på allt från läppstift till lipstains och läppennor från H&M’s nya produktlinje.

Vilken är er favorit?

IMG_6308

Först ut har vi läppstiften som finns i en massa olika färger och jag har tre av dem att visa er.IMG_6257

034 MacaronIMG_6260

005 Rust MeIMG_6271

014 Heirloom

Pris: 99 kr/st.
Vad jag tycker?: Krämiga och pigmenterade läppstift som är lättapplicerade och sköna att bära. Är på gränsen till för krämiga och torkar aldrig riktigt till vilket innebär att färgen från läpparna släpper vid beröring. Detta är med andra ord inget läppstift att använda vid middagar eller kyssar. Läppstiftet höll däremot utan problem i tre timmar så att så länge man inte äter eller liknande så sitter läppstiftet på.
Värt att kolla in?: Det tycker jag! De är behagliga att bära, finns i en massa snygga färger, har riktigt fina förpackningar, en helt okej hållbarhet och ett bra pris!

IMG_6327

Näst ut har vi Lip Colour-To-Go som är en knubbig läppenna.IMG_6282Saudade

Pris: 59,50 kr/st.
Vad jag tycker?: Ger en ganska skir och glossig finish, har en härlig, söt, fruktig doft, lätt att applicera men lite klibbig på. Kan nog bli en fin vardagsfärg och den lite klibbiga känslan hoppas jag innebär att den sitter lite bättre på läpparna än vad liknande läpprodukter annars brukar göra. Det vet jag dock inte ännu då jag bara burit den under 5 minuter ungefär.
Värt att kolla in?: Gillar man skira läpprodukter med smarrig doft i läppenneform så absolut! Jag är dock inte tillräckligt såld för att kika på fler färger.

IMG_6332

Sedan har vi den klassiska läppennan…IMG_6288

Choc Therapy

Pris: 49,50 kr/st.
Vad jag tycker?: Krämig och pigmenterad läppenna som är lätt att applicera och som inte känns allt för torr på läpparna. Färgen jag valde är en fin brunbeige färg som jag älskar men det finns många fler att välja på för den som är ute efter något annat.
Värt att kolla in?: Ja! Alltså, med det priset och den kvalitén så kan man köpa varenda färg! Jag kommer helt klart köpa fler!

IMG_6337

Sedan har vi Gossamer Lip Stain som är ett lip-stain, alltså en läppfärg som torkar in och lämnar läpparna färgade. IMG_6297

Storyteller

Pris: 79,50 kr/st.
Vad jag tycker?: Läppfärg som vid applicering känns vattnig och kylande på läpparna. Har till en börjat en glossig finish men som sedan under den närmaste timmen torkar in och endast lämnar en färg på läpparna som kan sitta kvar i timmar! När det väl har torkat in kan det kännas lite småtorrt på läpparna men inte alls farligt. Perfekt läpprodukt till vardags då man inte direkt behöver ha koll på och återapplicera produkten.
Värt att kolla in?: Ja men det tycker jag! Jag gillar den här typen av läpprodukt och de är väldigt smidiga och enkla att använda. Dessvärre var det endast den här färgen som jag tyckte kändes intressant.

IMG_6340

Sist men inte minst har vi Velvet Lip Cream som är ett flytande läppstit som torkar matt.IMG_6302IMG_6304

Enchanté

Pris: 79,50 kr/st.
Vad jag tycker?: Flytande läppstift som appliceras väldigt streckigt vilket leder till att man får lägga ett ganska tjockt lager vilket i sin tur leder till att produkten spricker upp så fort produkten har mattats ner och man rör på läpparna. Det här är skit rent ut sagt.
Värt att kolla in?: Nej, håll er borta! Ni ser ju på bilderna hur det ser ut liksom…

1 ping

  1. Recension: Tre produkter från nya H&M Beauty

    […] helt lika bra. Velvet Lip Creams skulle visst vara väldigt mystiska i formulan (Kika in hos t.ex. Sofie eller Ida för swatches), så dom håller jag mig långt borta […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: