«

»

VIDEO: H&M Beauty First Impression Tutorial

YouTube Preview Image

Det har varit mycket snack om H&M Beauty här på bloggen den senaste veckan, ni har fått se produkter jag köpt, swatches och snabba recensioner på läpprodukterna.

Ni har även fått se en sminkning jag gjort med flera av produkterna och idag ska ni få se hur jag gjorde den sminkningen i denna First Impression Tutorial, i och med att det är en First Impression så får ni även veta lite vad jag tycker om produkterna vid applicering men även hur de håller under dagen.

Jag hoppas ni gillar videon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: