«

»

IsaDora Rock & Romance – i butik nu!

IsaDora spår en romantisk höst där rock, romantik och barock starkt influerar. Höstlooken för 2015 har därför fått just namnet – Rock & Romance. En komplett look inspirerad av rockigt, mörka detaljer och romantiska barockfärger som grönt, svart och fuchsia. Allt med inslag av det fashionabla 70-talet!
IMG_6537

Nyligen släppte IsaDora sin höstkollektion som består av totalt tre olika looker. Den jag har att visa er idag heter Urban Green & Dark Burgundy och går som namnet låter i gröna toner och burgundyfärger.

De andra två lookerna som släppts med höstkollektionen heter Black/Grey & Burgundy och Nude & Brown.
I samma veva släpptes dessutom Perfect Brow Kit som innehåller allt du behöver för snygga bryn!

IMG_6553

Wonder Nail 517 Urban Green & 519 Dark RomanceIMG_6879

517 Urban Green & 519 Dark Romance

Här ser ni de två lacken som släpps i looken. Bägge är målade med två lager. Urban Green är en läcker grågrön färg med skimmer medan Dark Romance är en väldigt mörk, nästintill svart, burgundyfärg.

IMG_6564

Eye Shadow Quartet03 Urban Green

I looken släpps även en ögonskuggskvartett som går i kalla, gröna och grå toner. Samtliga ögonskuggor är pigmenterade och krämiga. En väldigt fin palett! I min senaste sminkning har jag använt alla fyra färgerna, denna look kommer det även att komma upp en videotutorial på i veckan!

IMG_6575

Smokey Eyeliner Waterproof13 Dark Green

En snygg skogsgrön ögonpenna kommer också med i looken, även denna är pigmenterad, krämig och sitter på plats väldigt länge! Rekommenderas! Denna bar jag på vattenlinjen samt utsuddad vid franslinjen i min senaste sminkning.IMG_6559

Perfect Moisture Lipstick177 Dark Romance

Och sist men inte minst har vi läppstiftet Dark Romance som är en snygg burgundyfärg. Upplevde att den blev lite ojämn vid applicering så en läppenna i liknande färg kan vara bra att ha till hands om man vill undgå det. I min senaste sminkning duttade jag på denna väldigt lätt och suddade ut med fingret vilket gav en mjuk, lila färg. Här nedan ser ni den även fullt påmålad på läpparna.IMG_6610

Eye Shadow Quartet 03 Urban Green, Smokey Eyeliner Waterproof 13 Dark GreenPerfect Moisture Lipstick 177 Dark Romance

IMG_6594

Perfect Moisture Lipstick 177 Dark Romance

Alla produkterna finns i butik nu och jag kan varmt rekommendera er att kolla in dem! Tycker IsaDora har lyckats riktigt bra med samtliga produkter och jag själv är nyfiken på att spana in de övriga lookerna!

Prisinformation:

Wonder Nail – 79 kronor
Eye Shadow Quartet – 139 kronor
Smoky Eye Liner – 99 kronor
Perfect Moisture Lipstick – 129 kronor

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

2 kommentarer

  1. Mima

    Såå snygg färg på läppstiftet. Namnet låter ganska mystiskt men vackert också-Dark Romance :D
    Mima recently posted…TystnadMy Profile

  2. Lorraine

    I really apcrapiete free, succinct, reliable data like this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: