«

»

Recension: bareMinerals Blemish Remedy Foundation

IMG_6532

Om produkten:

”Viktlös mineralfoundation i pulverform som hjälper till att reducera uppkomst av acne samt förstorade porer. Neutraliserar rodnader i huden samtidigt som den minimerar överflödig talg och blankhet i huden. Innehåller aspbark och tea tree olja för att främja en klarare frisk hud. Förpackning med ett fint rutnät över produkt, vilket ger en enkel applicering och minimalt med spill. Byggbar täckningsgrad, med medium till full täckning. Dermatologiskt testad. Ej komedogen. Ej uttorkande formula.”

Finns i 10 olika färger.

Pris: 395 kr/6 gr, finns i butik nu.

Min åsikt:

Jag fick hem den här i färgen Clearly Medium som tyvärr är lite för mörk för mig men jag har testat den så gott jag kan ändå (tröjor med hög hals is the shit!).

Jag vill börja med att prata om täckningen som säger sig vara medium till full men jag tycker snarare att den ger en lätt till medium täckning. Jag har haft en del finnar på sistone och denna foundation klarar att täcka mina rödheter på kinderna men inte mina röda finnar så där går jag helst in med lite concealer också när jag använder denna foundation.

Jag tycker annars att foundationen ger en fin sidenmatt finish som inte framhäver torra partier.

Hållbarheten har jag däremot varit mindre nöjd med. Efter en 6-timmars arbetsdag har foundationen försvunnit helt och håller på mina finnar och efter en 8-timmars arbetsdag har den även försvunnit en hel del över kinder, haka och panna. Jag ska då också tillägga att jag är mer torr än fet i hyn och jag brukar sällan ha problem med att en foundation försvinner så mycket.

Jag tycker verkligen om förpackningen som känns stadig och rejäl och appliceringen blir väldigt smidig med det lilla rutnätet.

Betyg: 3/5, den ger en snygg finish och ett fint naturligt resultat och så länge man inte har allt för mycket man vill täcka så klarar den det bra på egen hand. Hållbarheten har dock inte imponerat alls vilket drar ner betyget en hel del.

Läs gärna också vad Wysteriia, Purity och P’ssion har att säga om foundationen! baremineralsfoundation

FÖRE                                                                                             EFTER

*pressprov – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: